Ο γιος των Beckhams μεγάλωσε και παντρεύεται | Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Brooklyn Beckham μεγάλωσε και παντρεύεται. Η Victoria Beckham και ο David Beckham είδαν τον μικρό τους να μεγαλώνει και τώρα είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του με την αγαπημένη του Nicola Peltz. 

Η τρυφερή ανάρτηση του Brooklyn Beckham είναι μία πολύ όμορφη φωτογραφία με τον ίδιο και τη Nicola αγκαλιά να κοιτάζονται στα μάτια! Ο ίδιος έγραψε κάτω από τη φωτογραφία:

Πριν δύο βδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και μου απάντησε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ’ αγαπώ μωρό μου

Η ανάρτηση του Brooklyn Beckham

Την ίδια ακριβώς φωτογραφία ανέβασε και η Nicola Peltz γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία:

Με έκανες το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στο πλάι σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ’ αγαπώ τόσο τόσο πολύ μωρό μου και ευχαριστώ τη Harper για αυτή τη φωτογραφία

Η ανάρτηση της Nicola Peltz

Και επειδή αυτή η φωτογραφία μπορούμε να παραδεχτούμε ότι είναι ονειρεμένη την ανέβασε και η Victoria Beckham γράφοντας:

Τα ΠΙΟ συναρπαστικά νεά!! Δε θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ευτυχισμένοι που ο Brooklyn και η Nicola παντρεύονται! Σας ευχόμαστε τόση πολύ αγάπη και μία ζωή γεμάτη ευτυχία. Όλοι σας αγαπάμε και τους δύο τόσο πολύ. 

Η ανάρτηση της Victoria Beckham

Διάβασε ακόμα:

Επέτειος 21 χρόνων κι αποκαλύψεις για την Victoria και τον David Beckham
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved