Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου έγινε 9 μηνών! Δείτε την γλυκιά φωτογραφία

LIKE US ON FACEBOOK

Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου έγινε 9 μηνών και η οικογένεια το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο! Με ένα ταξίδι στη Ρώμη και το πρώτο του μικρού Μάξιμου. Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός.

Πώς περνάει έτσι ο καιρός; Πάνε 9 μήνες από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στη ζωή τον γιο της και ολοκληρώθηκε η ευτυχία της με τον καλύτερο τρόπο. Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου έκανε μάλλον το πρώτο του ταξίδι εκτός Ελλάδος κι ας είναι μόλις 9 μηνών.

Η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Ρώμη της Ιταλίας για να χαλαρώσει και να απολαύσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές όπως πρέπει. Η μαμά Αθηνά θέλοντας να γιορτάσει τους εννέα μήνες του γιου της, έβγαλε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Ο μικρός Μάξιμος απλώνει το χεράκι του στο παράθυρο του αεροπλάνου. Φυσικά, και βλέπουμε μόνο το χεράκι του, αφού η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιλέξει να μη δείξει -τουλάχιστον όχι ακόμα- το πρόσωπο του μικρού και είναι δικαίωμά της.

γιος της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον μικρό Μάξιμο αλλά και τον τοκετό.  Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει αναφέρει πως η πιο συγκινητική εικόνα της ζωής της ήταν όταν είδε τον Φίλιππο να παίρνει αγκαλιά τον μικρό και κοιμήθηκαν και οι δύο.

Μιλώντας για τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τον Μάξιμο, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε ότι: «Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς».

Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!

Διαβάστε επίσης:

Η Αθηνά Οικονομάκου για τον τοκετό και τη στιγμή που κράτησε τον Μάξιμο!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved