Επιστρέφει στην Ελλάδα για τις ανάγκες μιας νέας συνεργασίας ο Γιώργος Σατσίδης! Ο δημοσιογράφος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει στο Λος Άντζελες, θα έχει ρόλο- έκπληξη στο The Bachelor, που θα προβληθεί τη νεά σεζόν απ’ τον Alpha.

Μιλώντας στην εκπομπή “Alpha παντού”, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει στο ριάλιτι, το οποίο προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, ενώ έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης συνολικά σε 31 χώρες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σατσίδης θα είναι ο… διαμεσολαβητής ανάμεσα στα κορίτσια και τον εργένη, ο οποίος θα κληθεί να επιλέξει μια απ’ τις γυναίκες που θα τον διεκδικούν.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, θα κάνει τις συνεντεύξεις των κοριτσιών που θα παίρνουν ασυλία μέσα από το τριαντάφυλλο που θα τους δίνει κάθε φορά ο bachelor του παιχνιδιού.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε πως υπάρχουν πολύ ωραίες δοκιμασίες, ενώ ο bachelor έχει αρχίσει να γνωρίζει τα κορίτσια.

«Τα γυρίσματα έχουν υπέροχες δοκιμασίες για τα κορίτσια. Ο bachelor έχει αρχίσει να γνωρίζει τα κορίτσια αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα. Τα κορίτσια εντυπωσιάστηκαν. Είναι ψηλός, μελαχρινός, το αρχέτυπο του Έλληνα, είναι πολύ έξυπνος. Οι γυναίκες θα τον λατρέψουν. Τα κορίτσια ντύνονται πάρα πολύ ωραία», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σατσίδης.

Όσον αφορά τα κορίτσια, αποκάλυψε ότι θα δούμε κάποια με δύσκολες οικογενειακές ιστορίες ή με υψηλό επαγγελματικό υπόβαθρο.

Δες ακόμα:

Αυτός είναι ο κούκλος εργένης του The Bachelor του Alpha!