Η σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και της ομάδας του είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού βρέθηκαν αιχμάλωτοι στο Μεξικό! Με αφορμή αυτή την περιπέτεια ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή της “Έλα Χαμογέλα”. Η Κρίστη Καθαργιά έκανε τη δική της ανάρτηση για το περιστατικό.

Η σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης, παρουσία και της δικηγόρου του, μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στο Μεξικό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε ότι ήθελε να αφήσει το περιστατικό πίσω του και δεν επιθυμούσε να βγει να μιλήσει σε κάποια εκπομπή.

Ο γνωστός tattoo artist μίλησε για το γεγονός ότι κατάφερε να επικοινωνήσει με την Πρεσβεία την Κυριακή ύστερα από μία μέρα στο κρατητήριο. Στην Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε την φωτογραφία από το μέρος στο οποίο κρατήθηκαν και δήλωσε ότι θα την μοιραστεί με τον κόσμο εξηγώντας και τον τρόπο με τον οποίο τραβήχτηκε καθώς δεν είχε στη διάθεσή του το κινητό του.

Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι τις ώρες τις οποίες κρατήθηκαν δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης, ανέλυσε και το περιστατικό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο.

Τέλος, μίλησε για το σκηνικό της απόπειρας αυτοκτονίας στην οποία ήταν παρόν.

Το μήνυμα υποστήριξης της Κρίστη Καθαργιά

Η Κρίστη Καθαργιά, σύντροφος του Γιώργο Μαυρίδη, έκανε μία ανάρτηση στην οποία φαίνεται η στήριξη και η αγάπη που του έχει. Η ίδια, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς!Γι’αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι’αυτό… Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ’όσο φανταζόμουν;Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ’ εκείνον! Σ’αγαπάω αλάνι μου ❤Περισσότερο απ’όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες.. Υγ: Όχι, δε μ’αφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε “ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες”.Δεν είχαν ιδέα έτσι

https://www.instagram.com/p/CFU_w8VlTcI/

Διάβασε ακόμα:

Μέσω δημόσιας ανάρτησης έδωσε τη δική του απάντηση ο Γιώργος Μαυρίδης για την περιπέτεια στο Μεξικό

Photo: Instagram/georgemavridis_tattooligans