Ο Γιώργος Καράβας και η τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό του account στο Instagram για τα δέκα χρόνια γάμου με την αγαπημένη του Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη, μας συγκίνησε. Πρέπει να πούμε ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια.

Ο Γιώργος Καράβας είναι διεθνούς φήμης μοντέλο και ο νέος coach του GNTΜ και με τη σύζυγό του Ραφαέλα έχουν δύο παιδιά έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών. Δεν δίστασε λοιπόν να μας δείξει με μία τόσο τρυφερή ανάρτηση το πόσο ευτυχισμένο ζευγάρι είναι. Η φωτογραφία απεικονίζει τους δυο τους που πάνε να δώσουν ένα φιλί και ο ίδιος έγραψε κάτω από τη φωτογραφία “Σ’αγαπώ! Ευτυχισμένη επέτειο!”.

Ο Γιώργος Καράβας και η τρυφερή ανάρτηση

 

Όσα θες να ξέρεις για το Γιώργο Καράβα

Ο Γιώργος Καράβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982. Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Αθλητική δημοσιογραφία.

Η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna. Το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό, αφού έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood. Έχει κάνει, ακόμα, πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Διάβασε ακόμα:

Ο Γιώργος Καράβας αναστατώνει το Instagram φορώντας μόνο το εσώρουχό του!