Στα καμαρίνια του Greece’s Next Top Model ο Γιώργος Καράβας με το εσώρουχο μόνο ανεβάζει τη θερμοκρασία και ξεσηκώνει τις followers του. 

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model έχουν ήδη ξεκινήσει και η κριτική επιτροπή φέτος είναι ανανεωμένη. Δίπλα στους Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Βίκυ Καγιά, κάθεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μέχρι πρότινος είχε μόνο τον ρόλο της creative director του show. Στα παρασκήνια, όμως, βρίσκεται ακόμα και ένα ακόμα άτομο.

Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3. Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών  πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών. Ως coach, σίγουρα ξέρει πώς να προετοιμάσει και να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κορίτσια, που έχουν το πείσμα και τη θέληση να διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο απαιτητικό Greece’s Next Top Model, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Το μοντέλο μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με το σώμα του και τους καλλίγραμμους κοιλιακούς του, όμως αυτή τη φορά ποζάρει ο Γιώργος Καράβας με το εσώρουχο μόνο κι έρχεται να βάλει “φωτιά” στο Instagram.

Εσύ έχεις δει πιο ωραία πλάνα από τα backstage του GNTM;

Το μοντέλο είναι λιγάκι δραστήριος στα social media και τον έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει φωτογραφίες του, χωρίς να είναι απαραίτητα πάντα εντελώς ντυμένος.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ανεβάζει όλο και περισσότερες αναρτήσεις απ’ το GNTM 3 και μεγαλώνει την αγωνία μας για τον νέο κύκλο.

Δες ακόμα:

GNTM: Έτσι είναι οι κριτές στα γυρίσματα | Το νέο look του Άγγελου Μπράτη!