Ο Γιώργος Καραμίχος έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μένει εκτός Ελλάδος και έχει στήσει μια ζωή στο εξωτερικό. Όπως είναι φυσικό, έχουμε χρόνια να τον δούμε στην ελληνική τηλεόραση. Όμως, τώρα αυτό αλλάζει!

Ο ηθοποιός μένει μόνιμα στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Όσον αφορά την καριέρα του, εξακολουθεί να ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής, και μάλιστα έχει κάνει αρκετές δουλειές στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει, τώρα, το ρεπορτάζ του Πρωινού του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμίχος θα επιστρέψει για λίγη στην Ελλάδα, κάνοντας ένα διάλειμμα απ’ τις υποχρεώσεις του στην Αμερική.

Τον Χειμώνα που μας έρχεται θα εγκατασταθεί και πάλι στη χώρα μας, αφού θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα καθημερινά!

Ειδικότερα, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που θα αντικαταστήσει το «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Τη σειρά γράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Βίκυ Μανώλη.

Ποιος άλλος ηθοποιός επιστρέφει Ελλάδα για χάρη της τηλεόρασης;

Στο μεταξύ, έχουμε τηλεοπτικό comeback και για έναν ακόμα ηθοποιό, που επίσης έρχεται για λίγο διάστημα απ’ την Αμερική στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος θα παίξει στη νέα σειρά του Alpha.

Η ιστορία της σειράς θα επικεντρώνεται στη ζωή μιας γυναίκας με τέσσερις γιους, την οποία θα υποδυθεί η Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ δυο από τους γιους της θα είναι ο Πάνος Βλάχος και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, με τη Νάντια Μπουλέ να υποδύεται τη σύζυγο του τελευταίου.

Σ’ αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως και για τη Νάντια Μπουλέ είναι μια επιστροφή στην τηλεόραση, αφού απέχει τα τελευταία 7 χρόνια!

Δες ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι μπαίνουν και ποιοι φεύγουν τελικά απ’ τη σειρά;