Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού εφόσον σήμερα, Σάββατο 12/9, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, “Καλύτερα δε γίνεται” για την καινούρια τηλεοπτική σεζόν. Μίλησε για τη ζωή του, τους ψυχαναγκασμούς του και πως βλέπει την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε σαν από extreme make over καθώς είχε χάσει πολλά κιλά! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου θα πρωταγωνιστήσει στην καινούρια σειρά “Αγγελική” στον Alpha, όμως δεν είναι μόνο αυτό για το οποίο μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο ίδιος μίλησε για τους ψυχαναγκασμούς που έχει όσον αφορά στην οργάνωση και στην καθαριότητα. Παραδέχτηκε ότι είναι καιρός να ηρεμήσει εφόσον πλέον δεν μπορεί να απολαύσει ούτε έναν καφέ στο μπαλκόνι του χωρίς να προσέξει το φυλλαράκι πίσω από τη γλάστρα!

Όσον αφορά στα προσωπικά του δήλωσε ότι δεν επιθυμεί ακόμα τη συγκατοίκηση με κάποια σχέση του αν και κάνοντας μία μικρή παραχώρηση μπορεί να συζητήσει να περάσουν κάτω από την ίδια στέγη κάποιες μέρες και εφόσον έχουν και οι δύο δικό τους σπίτι.

Ως γνήσιο Bachelor χαρακτήρισε τον εαυτό του προς χάριν αστεϊσμού για το ριάλιτι του Alpha από τη στιγμή που ασχολείται τόσο με τη μαγειρική όσο και με την καθαριότητα.

Όταν ερωτήθηκε για το αν προτιμά να τον φλερτάρουν ή να φλερτάρει εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

Αυτήν την περίοδο τίποτα από τα δύο. Γενικά προκαλώ μία αποστροφή ή τρόμο, γιατί κι εγώ βάζω μία “πλερέζα”. Όταν δούλευα νύχτα έπεφτε αρκετά πιο πολύ φλερτ

Και συνέχισε λέγοντας για το φλερτ στην σύγχρονη εποχή:

Δεν υπάρχει φλερτ. Ξεχάστε το. Αυτό το διά ζώσης το φλερτ δεν υπάρχει. Είναι πια μόνο μέσω social media. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι βγαίνουν όλες μαζί και οι άνδρες δεν πλησιάζουν. Είναι φυσιολογικό, γιατί έτσι είναι η εποχή

Διάβασε ακόμα:

Το Mute του Γιώργου Χρυσοστόμου είναι η επόμενη παράσταση που δεις