Ο Γιώργος Χρανιώτης θα γίνει πατέρας κι αυτό είναι το πρώτο του μήνυμα στο Instagram. Ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Την Παρασκευή έγινε γνωστή η είδηση πως η Γεωργία Αβασκαντήρα, σύντροφος του ηθοποιού, είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τα ευχάριστα γράφοντας:

Ένα μικρό ανθρωπάκι σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας

Ο Γιώργος Χρανιώτης θα γίνει πατέρας κι αυτό είναι το πρώτο του post:

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός είχε δηλώσει στην κάμερα του Πρωινού πως η γυναίκα του είναι έγκυος και δεν γινόταν να μην το πει γιατί έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα της. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως το παιδί τους θα γεννηθεί τον Ιούνιο και θα αρχίσει να φτιάχνει το δωμάτιο του μωρού!

Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται καις τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!

Όσον αφορά το πώς του ανακοίνωσε η σύζυγός του τα νέα, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε:

Είχαμε πάει στο Ναύπλιο και με είχε αιφνιδιάσει… Μου λέει βάλε τα καλά σου γιατί θέλω να σου δώσω ένα δώρο και λέω νυχτιάτικα να ντυθώ καλά μέσα στο σπίτι μου; Μου έδωσε κάτι και μέσα έγραφε family…. Όταν το έμαθα, η αντίδρασή μου ήταν αστεία, ο τόνος της φωνής μου πήγε πολύ ψηλά. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός πατέρας, αλλά θέλω να το ζήσω έντονα και με αφοσίωση

Δες ακόμα:

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη από το γάμο του (Photo)