Ο Γιώργος απ’ το MasterChef το είπε και το έκανε! Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Λότους, ενώ, όπως μαθαίνουμε η πρόταση έγινε τον Μάιο!

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Ευτυχείτε», η πρόταση γάμου έγινε στις 3 Μάϊου, ανήμερα των γενεθλίων της Λότους.

Η Λότους, τώρα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και video απ’ τη στιγμή!

Όπως έγραψε, είπε το ναι στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Γιώργος απ’ το MasterChef γιατί θέλει ζήσει μια περιπετειώδη και τρελή ζωή μαζί του!

Η ανάρτησή της είχε μια τρυφερή λεζάντα, στην οποία ουσιαστικά έγραφε με συντομία τους λόγους που θέλει να περάσει τη ζωή της μαζί με τον Γιώργο.

Είπα το ναι. Ναι θέλω να ζήσω μια αυθόρμητη, τρελή και περιπετειώδη ζωή μαζί σου. Ναι θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο μαζί σου. Ναι θέλω να γνωρίσω ανθρώπους όπου κι αν πάμε, να κάνω νέους φίλους σε όλο τον κόσμο μαζί σου. Ναι θέλω να μπω σε τρελές αυθόρμητες καταστάσεις μαζί σου. Ναι θέλω να μάθω, να μεγαλώσω και να αναπτύξω τον εαυτό μου μαζί σου. Ναι θέλω η οικογένειά σου να γίνει δική μου και η δική μου δική σου. Ναι θέλω να είμαι εκεί για σένα στις καλές και τις κακές στιγμές. Ναι θέλω να είμαστε μια ομάδα και να κάνουμε τα πάντα στη ζωή να λειτουργούν. Ναι θέλω να μάθω Ελληνικά και να μιλάμε μαζί τρεις γλώσσες και να καταλαβαίνει καλύτερα ο ένας τον άλλο. Λέω ναι σε ότι σε κάνει αυτό που είσαι και σε όλα όσα κάνουν εμάς αυτό που είμαστε

Παράλληλα, και ο Γιώργος ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την σύντροφό του γράφοντας:

Όταν καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο, που να τον αγκαλιάζεις σφιχτά ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι, μην έχεις αμφιβολίες αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. Εγώ βρήκα τον άνθρωπο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας. She said yes.

Δες ακόμα:

MasterChef: Η διπλή αποχώρηση και η αναφορά στον κορονοϊό (Video)