Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύεται σήμερα Σάββατο την καλή του Γεωργία Αβασκαντήρα στη Μονή της Αγίας Ξένης στο Πάνορμο της Τήνου.. Πώς αποχαιρέτισε την εργένικη ζωή;

Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύεται σήμερα την 22 χρόνια μικρότερη  αγαπημένη του, ενώ το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τους τόνους και έχει αποκαλύψει ελάχιστα για τον γάμο, ο οποίος θα γίνει σήμερα στη Μονή της Αγίας Ξένης στο Πάνορμο της Τήνου.

Άλλωστε η Τήνος είναι και το μέρος όπου γνωρίστηκαν και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού η τελετή!

Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ δεν θα λείψουν και τα διάσημα ονόματα, όπως οι παίκτες από το Survivor που θα δώσουν το παρόν.

O αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα, πέρασε το τελευταίο βράδυ με παρέα τους συμπαίκτες του από το παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε. Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης βρέθηκαν όλοι κοντά του στην Τήνο!

Γιώργος Χρανιώτης παντρεύεται

Όπως είδαμε και στις φωτογραφίες, προετοιμάζονται…εντατικά κάνοντας μπανάκι και τρώγοντας φαγητό!

Γιώργος Χρανιώτης παντρεύεται

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Γιώργος Χρανιώτης είχε πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες και “αντιπάλους” του στο Survivor, με μια μικρή αδυναμία στον Ντάνο! Τις σχέσεις τους αυτές, όμως, διατήρησε και εκτός παιχνιδιού, ένα χρόνο μετά!

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και όλοι μιλούν για μια αληθινή και ουσιαστική σχέση. Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Διαβάστε επίσης:

Survivor- τηλεθεατές 0-1! Επικό τρολάρισμα στους παίκτες του reality | Photos