Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή του “After Dark” και μίλησε για όλα. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά και αποκάλυψε ακόμα περισσότερα. Αναφέρθηκε στην πρώην γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη, στην κόρη της, στην Κατερίνα Γερονικολού και σε γεγονότα που έχουν συμβεί με θαυμάστριές του.

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον Θέμη Γεωργαντά;

Πρώτα απ’ όλα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι το αγαπημένο σημείο του σώματος της Κατερίνας είναι το πρόσωπό της, καθώς βγάζει μια απίστευτη γλυκύτητα και ηρεμία. Συγχρόνως, η ηρεμία αυτή της συντρόφου του είναι αυτό που λατρεύει περισσότερο, αν και πολλές φορές η οργάνωσή της δεν ταιριάζει με τα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα, αφού θέλει να γίνονται όλα με τον δικό της τρόπο.

Αποκάλυψε, ακόμα, πως έχει βγει στο παρελθόν με θαυμάστριά του για καφέ και ποτό, ενώ έχει λάβει πρόστυχα, αλλά και πιο επιθετικά μηνύματα στα social media από θαυμάστριές του.

Μίλησε, ακόμα, για την μεγάλη του αγάπη, την κόρη του, Εύα, με την οποία δηλώνει ερωτευμένος.

Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι ερωτευμένος με την Εύα. Μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα. Κι επειδή έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα χρόνου, την παίρνω μαζί μου στο θέατρο και κάποιες φορές και στο σίριαλ 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε, ακόμα, πως είναι τυχεροί αυτός και η Βάσω που ο χωρισμός τους δεν σχολιάστηκε με άσχημο τρόπο από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για το παιδί τους. Τόνισε, βέβαια, πως η Βάσω με την Κατερίνα δεν έχουν καθόλου επαφές μεταξύ τους, καθώς δεν βρίσκονται σε ίδιες δουλειές και σε κοινό περιβάλλον.

Διάβασε ακόμα:

Γερονικολού στον Αρναούτογλου: Πώς φιλάει ο Ντάνος, η σχέση με τον Τσιμιτσέλη και η αμήχανη ερώτηση