Είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός, με μια ευτυχισμένη οικογένεια, για την οποία είναι πολύ περήφανος. Κάθε φορά που ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για την οικογένειά του, χαμογελούν τα μάτια του!

Τώρα, ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα σε συζήτηση με τον Αργύρη Πανταζάρα στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης, αναφέρθηκε στα παιδιά του, την Φοίβη και τον Φίλιππο, και μας έλιωσε.

Ο ίδιος λέει πως τα δύο του παιδιά καθόρισαν το τι άνθρωπος είναι και ότι είναι ο καθρέφτης της δικής του ζωής.

Όταν κάναμε τη Φοίβη δεν ήμουν σίγουρος. Δεν ήξερα τίποτα. Όταν ήρθε και ο Φίλιππος  όχι μόνο που έδωσε δύναμη για να πορεύομαι… Τώρα πια έχει ανέβει ένα επίπεδο. Όλα αυτά που κάνω ναι μεν τα κάνω με όλη μου την ψυχή, αλλά ο καθρέφτης της δικής μου ζωής και ψυχής είναι τα δυο μου παιδιά

Παράλληλα, ο Γιάννης Στάνκογλου συνέχισε την εξομολόγησή του λέγοντας πως ανεξάρτητα του πόσο καλός ή κακός είναι σε κάθε περάσταση, κρίνει τον εαυτό του πραγματικά με βάση τα παιδιά του.

Θέλει να τους προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί και όση περισσότερη αγάπη γίνεται!

Όσο καλός ή κακός και να είμαι σε οποιαδήποτε παράσταση, εκεί που κρίνω την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα μου και τον εαυτό μου είναι με βάση τα παιδιά μου. Το να μπορέσω να τους προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και να τους δώσω όσο περισσότερη αγάπη γίνεται και σιγά- σιγά μεγαλώνοντας και ελευθέρια. Γιατί θεωρώ πως οι γονείς γενικώς είναι ένα είδος “μάστιγας”. Και εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια που υπήρχε αγάπη

Όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου:

Δες ακόμα:

Είναι οριστικό: Τέλος ο Γιάννης Στάνκογλου απ’ τις Άγριες Μέλισσες