Οι δυο τους έχουν μια πολύ όμορφη φιλική σχέση, ενώ έχουν κι ένα… ερωτικό παρελθόν! Όχι στην πραγματικότητα, αλλά στην τηλεόραση, όπου ο έρωτάς τους είχε περάσει από 40 κύματα στο «Είσαι το ταίρι μου»!

Τώρα, ο Γεωργούλης φιλάει στο στόμα τη Βίκυ Σταυροπούλου και ρίχνει το Instagram! Οι δύο συνάδελφοι διατηρούν απ’ το 2002 όταν τελείωσε η σειρά μέχρι και σήμερα μια πολύ όμορφη φιλική σχέση, ενώ στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα.

Αυτή την περίοδο, ο Αλέξης Γεωργούλης παίζει στο «Ζητείται Ψεύτης», την πολυσυζητημένη παράσταση στο Θέατρο Παλλάς  ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου παίζει στο «Πουλιά στον αέρα» στο Θέατρο Αλίκη, που είναι ακριβώς δίπλα.

Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν και ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε ένα story  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έριξε το social media!

Στο video βλέπουμε τον Αλέξη Γεωργούλη να δίνει ένα τρυφερό φιλί στη Βίκυ Σταυροπούλου ενώ έγραψε:

Μια τρελή σαραντάρα ερωτεύτηκε έναν ψεύτη

Info!

Το Είσαι το Ταίρι Μου προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 από το Mega Channel. Στη σειρά η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε τη Στέλλα, η οποία είχε κερδίσει τις καρδιές όλων, ενώ είχε ερωτευτεί τον Σωτήρη, που υποδυόταν ο Αλέξης Γεωργούλης. Οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν μια σχέση κόντρας, που εξελίχθηκε σ’ έναν μεγάλο έρωτα με happy end!

Δες ακόμα:

Το άγνωστο τροχαίο του Γεωργούλη με τη μηχανή τον έφερε κοντά στο θάνατο | Video