Ο George Clooney βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού από την Amal, γιατί το κακό έχει παραγίνει και δεν έχει περάσει έστω μια εβδομάδα που να μη διαβάσουμε, ακούσουμε ή δούμε κάπου ότι George και Amal χωρίζουν.

Τι παθαίνουμε και νομίζουμε ότι όλα τα ζευγάρια στο Hollywood είναι προορισμένο και προκαθορισμένο να χωρίσουν; Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τα ζευγάρια που έχουν αποδείξει ότι η σχέση τους μπορεί να κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου είναι λίγα και μετρημένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για όλους!

Μέσα στο 2018 διαβάσαμε και ξανά διαβάσαμε ότι George και Amal χωρίζουν και ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για το όμορφο ζευγάρι και γονείς των δίδυμων παιδιών τους.

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα του RadarOnline πρόσφατα ανέφερε ότι η Amal έχει πάρει τα παιδιά και έχει φύγει από το σπίτι. Η ίδια μένει προς το παρόν στο σπίτι που αγόρασαν στη Σαρδηνία, ενώ φαίνεται ότι αιτία του χωρισμού ήταν ένας καυγάς.

Χαρακτηριστικά, το RadarOnline επικαλείται μια πηγή που αναφέρει ότι: «Ο George ήθελε να χαρούν το σπίτι όλοι μαζί, σαν οικογένεια, όμως εκείνη πήρε τα παιδιά και πήγε μόνη της. Αναφέρεται μάλιστα, πως αν εκείνος πάει σε αυτό το σπίτι η Amal θα κοιμηθεί στον ξενώνα».

Παρόλα αυτά, ο George Clooney κουράστηκε να διαβάζει συνέχεια δημοσιεύματα ότι αυτός και η σύζυγός του χώρισαν κι έτσι αποφάσισε ο ίδιος μέσω εκπροσώπου του να βάλει ένας τέλος στις φήμες χωρισμού.

Σε δηλώσεις στο Hollywood Life, ο ηθοποιός διέψευσε το δημοσίευμα, με τον εκπρόσωπο του μάλιστα ν’ αναφέρει ότι θα πρέπει να πάψουν να γράφονται ψευδή δημοσιεύματα γιατί: «Ο George είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ»! Ορίστε, George και Amal είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μπορούν να σταματήσουν τώρα τα δημοσιεύματα;

Διαβάστε ακόμη:

Για πρώτη φορά βλέπουμε τα δίδυμα των Amal και George Clooney! (Photos)