Την Τετάρτη οι τουρίστες στο Λονδίνο είχαν ένα κοινό θέμα συζήτησης: Την καντάδα που έκανε ο Justin Bieber στην καλή του έξω απ’ το παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Ναι, ναι, όπως πολύ σωστά διάβασες η καντάδα του Bieber στην Hailey Baldwin έγινε έξω απ’ το παλάτι του Μπάκιγχαμ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών!

Justin Bieber και Hailey Baldwin ήταν στο Λονδίνο για την Εβδομάδα Μόδας, καθώς η σύντροφος του Bieber περπάτησε την πασαρέλα κατά τη διάρκεια ενός show.

Ricky Vigil/GC Images

Το ζευγάρι περπατούσε έξω από το Μπάκιγχαμ και ξαφνικά ο Bieber κάθισε στην άκρη ενός συντριβανιού για να κάνει καντάδα στην σύντροφό του, την οποία αποκαλεί «την αγάπη της ζωής του».

O τραγουδιστής της είπε το “Cold Water” ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το “Fast Car”, η επιτυχία της Tracy Chapman απ’ το 1988.

Φυσικά, η Hailey Baldwin δεν σταμάτησε να κοιτάει τον σύντροφό της και να χαμογελάει, ενώ τον φωτογράφιζε συνεχώς!

Ricky Vigil/GC Images

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο ενώ τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης στα κρυφά την περασμένη εβδομάδα!

Η Hailey Baldwin το αρνήθηκε, ωστόσο, o θείος της, ο ηθοποιός Alec Baldwin, ήταν εκείνος που δήλωσε στο περιοδικό People κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy, ότι «οι δυο τους παντρεύτηκαν, χωρίς να ακούσουν κανέναν».

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Διαβάστε ακόμα:

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν! | Video

Photo: Ricky Vigil/GC Images