Ο Φιλιππίδης και ο Χαϊκάλης με βίντεο προκαλούν τον Νίκο Μουτσινά!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχουν ξεχωρίσει για το χιούμορ τους και την προσωπικότητα τους, και δεν σταματάνε να «πειράζουν» τον κόσμο. Χαϊκάλης και Φιλιππίδης προκαλούν τον Μουτσινά να κάνει το ακατόρθωτο!

Ποιο ακατόρθωτο; Να τον ταΐσει εν κουλί, που λίγοι ξέρουν τι ακριβώς είναι, η Βάνια. Και όλα αυτό μετά από το πρώτο βίντεο, όπου τρόλαραν το Χαράλαμπο του «MasterChef 3», στον τσακωμό του με τον Παντελή, με την ερώτηση «Εν κουλί;» και που κατέκλυσε τα social media και έγινε viral. Τώρα Χαϊκάλης και Φιλιππίδης προκαλούν τον Μουτσινά με ένα βίντεο στο Instagram και να τον βάζουν στο τρυπάκι του «Εν κουλι¨.

Έτσι ζήτησαν από τον κύριο Μουτσινά να τον ταΐσει η Βάνια «εν κουλί» και να της κάνει ερωτική εξομολόγηση αλά «Τατουάζ», συνδυάζοντας δυο από τις μεγαλύτερες ενασχολήσεις της εκπομπής «Για την παρέα», το «MasterChef» και το «Τατουάζ», που του προσφέρουν υλικό για σχολιασμό.

Τα χιουμοριστικά βιντεάκια του απίστευτου αυτού διδύμου έχουν κυριαρχήσει στο διαδίκτυο, και συνεχώς αναμένουμε για την επόμενη ανάρτηση τους, που σίγουρα θα γίνει viral. Το πρώτο βίντεο που είχε ως θέμα το Masterchef, το ανέβασε ο ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, και μας έκανε να γελάσουμε περισσότερο και από το κανονικό τσακωμό!

View this post on Instagram

«ΕΝ ΚΟΥΛΙ»???????

A post shared by @ petrosfilipp on

Στο πρώτο βίντεο κρατούσε μία κούπα καφέ, τον ανακάτευε με ένα κουταλάκι, λέγοντας συνέχεια στον Παύλο Χαϊκάλη: «Εν κουλί αυτό;», με εκείνον να απαντάει αρνητικά, έτοιμος να σκάσει στα γέλια. Στο νέο τους βίντεο εμφανίζονται με τις ίδιες στολές και το ίδιο σοβαρό ύφος.

Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος δεν πρόκειται να το αφήσει ασχολίαστο και πολύ πιθανό να εκπληρώσει την επιθυμία των δύο ηθοποιών. Φανταζόμαστε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί, προκαλώντας τον Φιλιππίδη και τον Χαικάλη σε κάποια δοκιμασία.

Εμείς, πάντως, θα προκαλούσαμε τον Μουτσινά να απαγγείλει το βιβλίο του Ντάνου με την κυπριακή προφορά του Χαράλαμπου από το Masterchef!

Διάβασε και αυτό:

Το επικό τρολάρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στο MasterChef! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved