Τον τελευταίο καιρό ο «Ελσίνκι» στην Ελλάδα κάνει τις διακοπές του… ή τουλάχιστον αυτό νομίζαμε μέχρι τώρα, μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που βρίσκεται στη χώρα μας και δεν είναι οι διακοπές. 

Ο Ντάρκο Πέριτς ή αλλιώς ο «Ελσίνκι» από το «La Casa de Papel» βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα και πρόσφατα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του στη χώρα μας. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο «Eurohoops», κάνοντας την αποκάλυψη αυτή.

Ποιος ο λόγος που βρίσκεται ο «Ελσίνκι» στην Ελλάδα;

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο! Δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Eurohoops» ο κατά κόσμον «Ελσίνκι» δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά φαινόμενο «La Casa de Papel», λέγοντας πως «είναι κάτι περισσότερο από μια σειρά, τώρα είναι ένα φαινόμενο. Το είδα εδώ στην Αθήνα».

Όμως, γιατί να βρίσκεται τόσο καιρό ο «Ελσίνκι» στην Ελλάδα; Ο ίδιος απάντησε ανοιχτά. Ο ηθοποιός, μάλιστα, θα συμμετέχει στο νέο video clip των αδελφών Αντετοκούνμπο και ο ίδιος ο Θανάσης του ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα για τον λόγο αυτό.

Για μένα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ γιατί ο μεγαλύτερος αδερφός του Αντετοκούνμπο, ο Φράνσις γυρίζει το πρώτο του μουσικό βίντεο. Και με θέλει στο video clip. Έτσι, ο Θανάσης μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν θέλω να έρθω. Και είπα, φυσικά, δεν έχω έρθει ποτέ [στην Ελλάδα]. Είχα έρθει όταν ήμουν παιδί. Είμαι από τη Σερβία, οπότε όλοι οι Σέρβοι που πηγαίνουν; Πηγαίνουν σε αυτά τα τρία πόδια, πώς το λέτε, τη Χαλκιδική, διασχίζοντας τη Θεσσαλονίκη. Ήμουν εκεί πριν από 35 χρόνια, δεν θυμάμαι πολλά. Αυτή είναι λοιπόν η πρώτη φορά, και ναι, είναι καταπληκτικό. Νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή επίσης, είναι περίεργο να το πω αυτό, αλλά δεν υπάρχουν τόσοι τουρίστες, οπότε μπορούσα να δω καταπληκτικά μέρη όπως η Ακρόπολη, όπως ο ναός του Ποσειδώνα. Είναι καταπληκτικό. Είναι σαν δουλειά και απόλαυση. Μαζί. Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ στην Αθήνα. Θα πω την Αθήνα γιατί δεν είδα την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί 

Δες ακόμα:

Έρχεται το La Casa De Papel 5 κι αυτή είναι η απόδειξη!