Ο Elon Musk έγινε πατέρας ξανά και αυτό είναι το κουλό όνομα που έδωσε στο παιδί του! Σίγουρα δεν είναι γνωστός για τον ήρεμο χαρακτήρα του και σίγουρα θέλει να ξεχωρίζει. Έτσι, αυτό το όνομα θα μπορούσαμε να το περιμένουμε μόνο από εκείνον!

Ο ιδρυτής των Tesla και SpaceX και η 32χρονη σύντροφός του και τραγουδίστρια Grimes έγιναν γονείς και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η είδηση ότι ο Elon Musk έγινε πατέρας έγινε γνωστή απ’ τον ίδιο, αφού μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός στο Twitter του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε γράψει πως η σύντροφός του θα γεννούσε τη Δευτέρα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ανήρτησε «Μαμά και μωρό όλα καλά».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως η σύντροφός του γέννησε αγοράκι ενώ μετά από ερώτηση θαυμαστή του αποκάλυψε και το όνομα του μωρού! Πώς ονομάζεται; X Æ A-12 Musk. Κι εκεί πάγωσαν όλοι! Καλά, πώς θα το φωνάζουν το παιδί;

Ο Elon Musk έγινε πατέρας. Η πρώτη photo:

 

Πρόκειται για το πρώτο μωρό του ζευγαριού, ενώ ο 48χρονος Elon Musk έχει ακόμα πέντε γιους από προηγούμενο γάμο του. Ο πρώτος του γιος, ο Νεβάδα, πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από το σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Grimes είχε γίνει κι αυτή με έναν ιδιαίτερο τρόπο! Η ίδια είχε αναρτήσει μια φωτογραφία την οποία είχε φτιάξει με Photoshop ώστε να φαίνεται ένα έμβρυο μέσα στη φουσκωμένη κοιλιά της.

Η τραγουδίστρια, μετά τις επικρίσεις για τον τρόπο που επέλεξε να προωθήσει το άλμπουμ της και την εγκυμοσύνη της, στη συνέχεια είχε επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram.

Λυπάμαι που δεν προώθησα το άλμπουμ μου σωστά ή περισσότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλο αυτό το πράγμα είναι μια δοκιμασία. Είχα κάποιες επιπλοκές από νωρίς, ένα αξιοπρεπές δεύτερο τρίμηνο, αλλά άρχισα να πονάω παντού στην 25η εβδομάδα. Νιώθω πως δεν είχα προετοιμαστεί καλά

Δες ακόμα τις συνήθειες των επιτυχημένων επιχειρηματιών:

Πρωινές συνήθειες επιτυχημένων επιχειρηματιών!