Το μενού στον πριγκιπικό γάμο θα έχει άρωμα Ελλάδας καθώς θα το επιμεληθεί, μεταξύ άλλων, και ένας Έλληνας σεφ. Όλες οι λεπτομέρειες που ξέρουμε μέχρι στιγμής!

Ο Έλληνας σεφ Νίκος Καλούσιας είναι μέλος της ομάδας που έχει αναλάβει τις προετοιμασίες για το μενού στον πριγκιπικό γάμο! Σύμφωνα με τον ίδιο, το μενού θα έχει κάτι από Ελλάδα και συγκεκριμένα θα έχει στοιχεία απ’ την κρητική κουζίνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», ο Έλληνας σεφ γνωστοποίησε πως το μενού στον πριγκιπικό γάμο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νοστιμιές απ’ την κρητική κουζίνα.

Ο κ. Κουλούσιας μίλησε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο Πρίγκιπα Harry- Meghan Markle τονίζοντας πως μέχρι και τώρα σβήνουν και γράφουν το μενού για να καταλήξουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι φυσικό, ο σεφ απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το μενού της βραδιάς του γάμου της χρονιάς ενώ αρνήθηκε ν’ αποκαλύψει και το κρητικό έδεσμα που θα συμπεριλαμβάνεται. Ωστόσο, είπε πως το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Διάβασε εδώ τους διάσημους πολιτικούς που «έφαγαν πόρτα» απ’ τον γάμο Πρίγκιπα Harry- Meghan Markle.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος Πρίγκιπα Harry – Meghan Markle θα γίνει στις 19 Μαϊου. Η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.

Εν συνεχεία θα γίνει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένους από την εκκλησία και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Αφού μάθαμε για το μενού, δες τώρα και τα εντυπωσιακά προσκλητήρια του γάμου:

Αυτά είναι τα προσκλητήρια του γάμου Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle (Photo)