Κι αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιος είναι ο γάμος της χρονιάς, φυσικά εννοούμε τον βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Maghan Markle!

Οι μέχρι στιγμής αναφορές των διεθνών ΜΜΕ καταλήγουν στο ότι ο Ed Sheeran θα τραγουδήσει στον γάμο της χρονιάς, αφού του το ζήτησε ο Πρίγκιπας Harry.

Το Us Weekly αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Πρίγκιπας Harry αποφάσισε να ζητήσει απ’ τον διάσημο τραγουδιστή ν’ αναλάβει το μουσικό κομμάτι του γάμου του με την Meghan Markle, o οποίος θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Όταν είχε ρωτηθεί σχετικά πριν από λίγο καιρό, ο Ed Sheeran είχε δηλώσει πως εννοείται πως θα ήθελε να τραγουδήσει στην τελετή του γάμου του βασιλικού ζευγαριού και γιατί να μην θέλει άλλωστε;

Φήμες ήθελαν επίσης τον Elton John να παίζει στον γάμο, καθώς οι πρόσφατα ακυρωμένες εμφανίσεις του είναι για το Σαββατοκύριακο της 19ης Μαΐου. Θα συνεργαστεί με τον Ed; Θα κάνουν ξεχωριστά shows; Υπομονή μέχρι τον Μάιο για να μάθουμε!

Θυμίζουμε ότι η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.

Εν συνεχεία θα γίνει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένους από την εκκλησία και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Photo: Getty Images