Έναν απολογισμό της χρονιάς που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει σε λίγες ώρες έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Ουγγαρέζου ήταν μια φωτογραφία με τον ίδιο ως παιδί ενώ στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία έκανε έναν απολογισμό του 2018 ή καλύτερα έναν απολογισμό της ζωής του μέχρι σήμερα.

Ο παρουσιατής συστήνεται στον κόσμο ξανά, λέγοντας ποιος είναι ενώ εύχεται σ’ όλους καλή χρονιά. Στη συνέχεια, αναφέρεται σ’ όλους όσους στεναχώρησαν αγαπημένους τους ανθρώπους μέσα στο 2018, δίνοντάς τους τη συμβουλή να τους στείλουν μια ευχή μ’ ένα γλυκό μήνυμα, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να ζητήσει κανείς συγγνώμη.

Παράλληλα, αναφέρεται στην τεράστια σημασία να παίρνουμε αγκαλιές τους αγαπημένους μας και ειδικά τα μέλη της οικογένειάς μας, λέγοντας με πίκρα πως κάθε χρονιά στο γιορτινό τραπέζι κάθονται όλο και λιγότεροι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζητάει συγγνώμη απ’ όσους στεναχώρησε μέσα στο 2018, λέγοντας πως δεν είχε πρόθεσε να πληγώσει κανέναν.

Λέει «σ’ αγαπώ» στους δικούς του ανθρώπους και δηλώνει υπερήφανος ποιυ καταφέρνει να μένει εδώ και 40 χρόνια ίδιος.

ανάρτηση του Ουγγαρέζου

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου:

«Καλησπέρα. Χρόνια πολλά με υγεία. Να σας συστηθώ, είμαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σε λίγες ώρες θα μπω στην 40ή χρονιά ζωής μου. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Και αν στεναχωρήσατε κάποιον το 2018 και σας στεναχώρησε κι αυτός και έχετε δίκιο, ακούστε με: Στείλτε του ένα μήνυμα με μια ευχή για τη νέα χρονιά-προλαβαίνετε. Θα νιώσετε απίστευτα όμορφα, ακόμη κι αν δε σας απαντήσει. Κάντε και κάτι άλλο: Πηγαίνετε στους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες σας, τους νονούς, ή τον αγαπημένο σας, θείο και κάντε τους μιαν αγκαλιά. Εγώ σιχαίνομαι να με ακουμπούν, ωστόσο θα το κάνω. Γιατί, κάθε χρονιά, στο γιορτινό τραπέζι είναι όλο και λιγότεροι και όχι πια οι φωνές και τα μαλώματα που συνηθίσαμε μικροί ανάμεσα στους γονείς που έθιξαν τον γιο τους, τη γιαγιά που της «την είπε» η νύφη και τον νονό που ήπιε λίγο παραπάνω και άρχισε τα πολιτικά…

Είμαι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πάντα ήθελα να κάνω τους άλλους να περνάνε καλά.. Τραγουδούσα, έλεγα ανέκδοτα, μιμούμουν, έγραφα… Κάποιες φορές τα κατάφερνα και ένιωθα όμορφα, κάποιες άλλες, όχι. Το 2018 ίσως να στεναχώρησα περισσότερους απ’ όσους έκανα να γελάσουν. Ζητώ συγγνώμη. Κυρίως, διότι δεν είχα πρόθεση να πληγώσω κανέναν, αλλά να κάνω το σωστό-να μιλήσω για το δίκαιο.

Είμαι αυτός ο τύπος στη φωτογραφία ακόμη και τώρα που αδυνάτισα, ίσιωσα το μαλλί με πιστολάκι και δεν ταΐζω περιστέρια. Και είμαι υπερήφανος που είμαι έτσι ακόμη μέσα μου. Χοντρούλης, έτοιμος να σου δώσω το βρακί μου, αν συνειδητοποιήσω ότι το χρειάζεσαι περισσότερο και ίσως, λίγο μανούρας.

Καπτα-Γιώργη και κα Γιωργία σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Έστω και μέσω Insta, γιατί είμαι κότα. Άκου τώρα.. Βάλε μου τον πιο προβεβλημένο της ShowBiz απέναντί μου και αν θεωρήσω ότι αδίκησε κάποιον δε θα μασήσω, αλλά στη μάνα μου, κολώνω να πω σ’αγαπώ. Καλή χρονιά με υγεία και να είστε υπερήφανοι γι’αυτό που είστε, μην αφήνετε κανέναν να σας φοβίζει. Ξέρετε γιατί; Γιατί είστε αυτό που βλέπετε στα μάτια τον γονιών σας. Μ’αυτήν την έννοια, πάντα θα μπορείτε να «φωνάξετε τη μάνα σας» όταν κάποιος σας ενοχλεί. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, αδέλφια μου».

Διάβασε ακόμα:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιμένει ότι: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν διέψευσε κάτι από αυτά που είπα εγώ»