Η Rihanna εμφανίστηκε στο ετήσιο Met Gala και ο χρόνος σταμάτησε! Η στιλιστική επιλογή της Rihanna δεν γινόταν να μείνει απρόσεκτη από κανέναν!

Η εμφάνιση της Rihanna στο Met Gala ήταν ο ορισμός του εντυπωσιακού και ήταν απ’ τις παρουσίες που σε κάνουν να φωνάζεις «ΟΥ-Α-ΟΥ»!

Το αγαπημένο μας κορίτσι μπήκε 1.000% στο θέμα του φετινού Met Gala και μαγνήτισε τα φλας!

To φετινό gala μόδας του Μητροπολιτικού Μουσείου είχε ως βασική του έμπνευση τη μόδα της καθολικής εκκλησίας και φυσικά έδωσε την αφορμή για τις πιο ευφάνταστες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Το θέμα “Ουράνια σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία” υποστηρίχθηκε και με τα παραπάνω απ’ τις stars της διεθνούς showbiz που έδωσαν το παρών, οι οποίες εμφανίστηκαν με χρυσοποίκιλτα ρούχα που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

caught by @dennisleupold

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Η εμφάνιση της Rihanna στο Met Gala θύμισε κάτι από Πάπα κι αυτή η παρομοίωση κρύβει μια δόση αλήθειας καθώς η τραγουδίστρια θέλησε να γίνει ο θηλυκός Πάπας που δεν είχε ποτέ το Βατικανό!

Το εντυπωσιακό δημιούργημα που φόρεσε η Rihanna είναι του Βέλγου σχεδιαστή μόδας Martin Margiela κι αποτελείται από έναν στενό κορσέ, ο οποίος περιβάλλεται από μια μακρύτερη φούστα. Το καπέλο αλά Πάπας και ο σταυρός στον λαιμό ολοκλήρωσαν το εντυπωσιακό look της!

Το καπέλο της Rihanna θύμισε αυτά που φορούσαν οι πάπες από τη μεσαιωνική εποχή μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Το τελευταίο τέτοιο καπέλο, αξίας, 15.000 δολαρίων, φορέθηκε το 1963 από τον Πάπα Παύλο VI.

Εμείς συνεχίζουμε να υποκλινόμαστε στη Rihanna για το look της που θα μας μείνει αξέχαστο!

#MetGala Co-Chair @BadGalRiRi stuns as she arrives on tonight’s carpet. #MetHeavenlyBodies #Rihanna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Met (@metmuseum) στις

Κι αν ακόμα έχεις τις αμφιβολίες σου για το εάν η Rihanna μπαίνει 100% στο θέμα κάθε Met Gala, αξίζει να θυμηθείς προηγούμενες εμφανίσεις της:

Δείτε όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Met Gala το 2017:

Met Gala 2017: Πόση γύμνια να αντέξει ένα event; Plus το ξυρισμένο κεφάλι της Cara Delevingne

Photo: Damon Winter/The New York Times