Ο Χρήστος Μπάρκας απ’ το MasterChef γίνεται ξανά viral…. αυτή τη φορά σχολιάζοντας ο ίδιος το “κρατς” . Τώρα θέλησε να σχολιάσει γιατί είπε αυτή την πλέον viral λέξη στον Πάνω Ιωαννίδη κατά τη διάρκεια της οντισιόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μπάρας απ’ το MasterChef, τώρα που πλέον, έχει αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι, ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει το “κρατς” ενώ αποδέχθηκε τον τίτλο. Ποιον τίτλο; Μα φυσικά αυτόν του «Mr. Κρατς»! H λέξη αυτή που είπε στον σεφ Πάνο Ιωαννίδη έγινε viral, βγήκαν πολλά memes και λίγο-πολύ όλοι με κάποιον τρόπο τη χρησιμοποίησαν.

Τι έγραψε, λοιπόν, ο Χρήστος Μπάρκας απ’ το MasterChef στην ανάρτησή του; Όπως είπε ο ίδιος στα Γιάννενα μιλούν λιγάκι διαφορετικά,  «άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του “Κρατς”:

«Μr. Kρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη! Αποφάσισα και εγώ να τους ετοιμάσω ένα ντόπιο πιάτο «βατραχοπόδαρα σε χρυσή κρούστα σε φωλιά από άγρια χόρτα με αρωματικό τραχανότο», περήφανος αρχίζω να λέω για τις ποικιλίες των χόρτων και ότι τα μάζεψα μόνο μου… που να φανταστώ τι θα επακολουθούσε! «Το Κρατς;»… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς!».

https://www.instagram.com/p/BxiJh9-Fip3/

Διαβάστε επίσης:

Σπυριδούλα και Μανώλης πάνε τελικό! | Το πρώτο post του Χρήστου