Δεν υποσχόμαστε πως αυτό θα είναι το τελευταίο άρθρο για το GNTM, αλλά πρέπει να δείξετε λίγη κατανόηση γιατί δεν γίνεται να μην έχουμε ένα άρθρο αφιερωμένο στον Άγγελο Μπράτη. Ο χορός του Μπράτη που θα θυμόμαστε για πάντα.

Είναι πάντα λιγομίλητος. Κι εκεί στα ξαφνικά πετούσε την κατάλληλη ατάκα και απλά αποκτούσε νόημα το ριάλιτι μόδας. Και μας άφησε με την καλύτερη εικόνα: Ο χορός του Μπράτη είναι η στιγμή που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε από το GNTM.

Ο σχεδιαστής πραγματικά θα μας λείψει πολύ. Ήταν αυτός που ηρεμούσε τα πνεύματα, αυτός που με μια ατάκα ή ένα βλέμμα του χαλάρωνε το κλίμα και μας έκανε να γελάμε.

Είχαμε την αίσθηση πως τίποτα, ποτέ δεν του άρεσε. Ακόμη κι όταν έλεγε καλά λόγια (η κριτική του ήταν πάντα εύστοχη, αυτό το αναγνωρίζουμε), ακόμη και τότε νιώθαμε πως δεν τα εννοεί. Μας έδινε την αίσθηση ότι με το ζόρι τον κρατάνε στην επιτροπή αλλά τελικά μας διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κ. Μπράτης έχει χιούμορ και το απέδειξε όχι μια, ούτε δύο φορές αλλά πολλάκις. Και μας άφησε με την καλύτερη αίσθηση, μας χάρισε τη στιγμή της βραδιάς που κανείς δεν θα ξεχάσει.

Ο χορός του Μπράτη στο GNTM έγινε viral! Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στο σετ της φωτογράφισης με φίλους της Εβελίνας, και χόρεψε ασταμάτητα έχοντας δίπλα του και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.. Και μας είχε προειδοποιήσει για τον χορό του, όταν είχε δει τον επίσης, επικό χορό της Ειρήνης Ερμίδου και της είχε υποσχεθεί να χορέψουν μαζί.

Ήταν απολαυστικός και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Φυσικά και το Twitter θα το σχολίαζε με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Φυσικά, να τονίσουμε πως όλες οι δημιουργίες ήταν του Άγγελου Μπράτη και ήταν όλες μοναδικές!

Διαβάστε επίσης:

Πώς σχολίασαν κριτές και κορίτσια τη νίκη της Καζαριάν στο GNTM;