Καλεσμένος βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας στο The 2night Show, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Καφέ της Χαράς, τη Σοφία Μουτίδου και το Κωνσταντίνου κι Ελένης. 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου. Ο Χάρης Ρώμας στο The 2night Show μίλησε ανοιχτά για το Καφέ της Χαράς και τα όσα ακούγονται για τη συμμετοχή της Σοφίας Μουτίδου, βάζοντας μια τελεία.

Τι είπε για τη Σοφία Μουτίδου; 

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι συμπαθεί πολύ την ηθοποιό και είναι εξαιρετική στη δουλειά, όπως και στο ρόλο της δασκάλας στο Καφέ της Χαράς, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε, είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν βρισκόταν στον τρίτο. Το λέω γιατί κάποιοι θαυμαστές της ή κάποιοι φίλοι της γράφουν “Καφέ χωρίς τη δασκάλα δεν γίνεται”. Πώς δεν γίνεται; Γινόταν και τότε. Αλλά με μεγάλη χαρά όταν ξαναβρεθήκαμε της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε ρόλο για εκείνη. Μου εξήγησε ότι εφ’ όσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε και στο οικονομικό ζήτημα το οποίο μπορεί να προέκυψε ανάμεσα στην παραγωγή και τη Σοφία Μουτίδου, όμως ο ίδιος θεωρεί ότι το κύριο θέμα είναι το πρόγραμμα της ηθοποιού.

Μπορεί να έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή για το οικονομικό, μπορεί πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν θα ήθελαν να της δώσουν. Αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου και δεν μπορείς να αλλάξεις για έναν ηθοποιό το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων… της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα. Δεν τη θυμάται αυτή τη συζήτηση… Γιατί να θέλεις σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε που ο κόσμος ταλανίζεται ακόμη από οικονομική κρίση και πρωτέρα και τώρα με τον κορονοϊό, μου κάνει εντύπωση πώς θες να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη που ζητά πολλά λεφτά και δεν του τα δίνουν. Αυτό το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις αυτό σημαία; Για να δηλώσεις ότι πληρώνεσαι πολύ; Σε αυτή την εποχή; Και νομίζω πως αυτό είναι κάτι που είναι πιο προσωπικό. Δεν παύω να λέω ότι την εκτιμώ, την αγαπώ και θα ‘θελα να δουλέψουμε αλλά είναι ένα πρόβλημα που το έβγαλε μόνη της 

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στο Κωνσταντίνου κι Ελένης και αποκάλυψε τον λόγο που δεν προβάλλονται όλα τα επεισόδιο της σειράς στην τηλεόραση.

Το Κωνσταντίνου & Ελένης δεν είναι πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70. Και δεν παίζονται και όλα. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Έχει γίνει μια επιλογή που είναι, ξέρω γω, περίπου 60 επεισόδια. Αυτά παίζουν ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό που κάποτε λοιπόν μου λέγανε κάποιοι πως είναι αρνητικό… Και η ίδια η Ελένη Ράντου… Ότι θα καούμε. Εγώ αποφάσισα και αυτό με απελευθέρωσε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο, μια πολύ μεγάλη χαρά, κάτι δε μπορεί να το κάνει ο καθένας. Και αυτό το συναίσθημα είναι αναντικατάστατο 

Δες ακόμα:

Πότε θα ξεκινήσει το Καφέ της Χαράς χωρίς τη Σοφία Μουτίδου; Όλο το παρασκήνιο και η απάντηση στο εάν υπάρχει κόντρα μεταξύ της ηθοποιού και του Χάρη Ρώμα