Επικό τρολάρισμα από τον Tim Cook, ως απάντηση στην γκάφα του Donald Trump στην διάρκεια της συνάντησής τους την Τετάρτη. Ο πρόεδρος της Αμερικής, μπερδεύτηκε και τον αποκάλεσε “Tim Apple”, σε μια στιγμή αμηχανίας.

Ο πλέον διευθύνων σύμβουλος της Apple, Cook, δεν το άφησε να περάσει και να μην ακουμπήσει και απάντησε στον Trump, αλλάζοντας το επίθετο του στο Twitter. Ο Αμερικάνος πρόεδρος δεν κατάλαβε το λάθος του, ενώ δεν σχολιάστηκε εκείνη την στιγμή, και λίγες ώρες μετά έγινε το τρολάρισμα στον Trump. Το τρολ του Tim Cook στον Trump που κανείς δεν περίμενε!

Ο Αμερικανός Πρόεδρος του άλλαξε το επίθετο, λοιπόν, βαφτίζοντας τον “Apple”, και αντικαθιστώντας το οικογενειακό του “Cook”, συγχέοντας το όνομα της εταιρείας με το προσωπικό του επίθετο. Το συμβάν έγινε ενώ τον παρουσίαζε σε μια συνάντηση και μάλιστα δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται το λάθος του για να το διορθώσει, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πήρε μέρος στον Λευκό Οίκο με θέμα την τεχνολογική εκπαίδευση και τις θέσεις εργασίας.

Το εκτιμούμε πάρα πολύ, Tim Apple 

Το αστείο γεγονός δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί και να μην κάνει το γύρω του διαδικτύου, και να μην ξεσπάσουν χιουμοριστικά ποστ από χρήστες των γνωστών δημόσιων πλατφορμών. Κάποια από τα post που ξεχώρισαν ήταν τα παρακάτω, που αναφέρονται στους ιδρυτές γνωστών εταιρειών, όπως η Microsoft, ή ακόμα και σε μεγάλες ανακαλύψεις, όπως της Αμερικής από τον Κολόμβο, και πρόσθεσαν ως επίθετο τους την ανακάλυψη που τους ξεχωρίζει!

Από το τρολάρισμα δεν μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Tim Cook, ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου εκείνη τη στιγμή. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την γκάφα του Trump, αλλάζοντας το όνομά του στο Twitter σε «Τim Apple». Πιο συγκεκριμένα πλέον γράφει σκέτο «Τim» και συνοδεύεται δίπλα από το χαρακτηριστικό μήλο, δηλαδή το γνωστό σε όλους μας logo της Apple. Η κατάσταση αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερο χιούμορ, και ευτυχώς δεν οδηγήθηκαν σε μικρο-παρεξηγήσεις!

 τρολλάρισμα στον Trump

Διάβασε επίσης:

Οι αλλαγές από την Apple που προγραμματίζονται για το 2021