Ο Barack Obama έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του και τον έρωτά του για την Michelle Obama κι αυτή τη φορά μοιράστηκε τις πιο παιχνιδιάρικες κοινές τους φωτογραφίες. Η αφορμή; Τα γενέθλια της Michelle Obama. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama εκφράζει δημόσια την αγάπη του για τη σύζυγό του, Michelle. Κάθε φορά τη γεμίζει με τρυφερά λόγια και φωτογραφίες και μας κάνει να “λιώσουμε”! Είναι 28 χρόνια μαζί, αγαπημένοι κι αχώριστοι κι εμείς αυτό το ζευγάρι πολύ το αγαπάμε.

Τώρα με αφορμή τα γενέθλια της Michelle Obama, ο Barack ανήρτησε μια σειρά από τέσσερις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σε αστείες στιγμές τους, παιχνιδιάρικες και αγαπησιάρικες! Πρόκειται για φωτογραφίες που μοιράζεται πρώτη φορά στα social media, στις οποίες αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

«Σε κάθε σκηνή, είσαι το αστέρι μου. Χρόνια πολλά, μωρό μου!», γράφει ο Barack Obama κι εύχεται στην καλή του.

Κι αν αυτό δεν είναι… couple goals, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Ο Barack Obama κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τις τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης προς τη σύζυγό του.

Η Michelle Obama έκλεισε τα 56 της χρόνια και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη ακόμη μετά από 28 χρόνια! Για τα γενέθλιά της, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις ευχές. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, αυτά τα γενέθλια «φέρνουν μια νέα προοπτική στο ταξίδι μου. Θέλω να αφιερώσω περισσότερο ποιοτικό χρόνο στους φίλους μου, τον εαυτό και φυσικά στον σύζυγό μου».

Obama και Michelle έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, χωρίς να φοβούνται να εκφραστούν και δημόσια και γι΄αυτό ο κόσμος τους αγαπά και το αναγνωρίζει.

Σε συνέντευξή της η Michelle είχε αναφέρει για τον Barack Obama «πολλές φορές, τον κοιτάζω και σκέφτομαι: Πού ήσουν 21 χρόνια;. Είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις από την αρχή τον άνθρωπό σου, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολος ο αποχωρισμός μας από τα κορίτσια, καθώς μας λείπουν πολύ. Προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες που μας δίνουν περισσότερο χρόνο για τους δυο μας και αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό», ενώ είχε προσθέσει πως απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί απ’ όταν η μικρή τους κόρη πήγε στο Πανεπιστήμιο.

Είναι σαν να ανακαλύπτουμε από την αρχή, όλες τις μικρές εκείνες στιγμές που προσφέρουν χαρά. Τώρα είμαι μόνο εγώ και ο Obama, και είχαμε ξεχάσει πώς είναι αυτό με τόσες υποχρεώσεις

Χρόνια πολλά Michelle!

Όλες οι εκδηλώσεις αγάπης του ζεύγους Obama:

Να βρεις κάποιον να σε αγαπά όπως ο Barack τη Michelle!