Ο Γιάννης Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες έρχεται για να ταράξει τα νερά! Όχι απλώς ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου, αλλά θα μπλέξει ερωτικά και με μια απ’ τις πρωταγωνίστριες!

Η σειρά του ΑΝΤ1 που μας έχει καθηλώσει περιλαμβάνει ήδη αρκετούς έρωτες ενώ η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο απρόσμενη! Για να θυμίσουμε, η Λενιώ είναι ερωτευμένη με τον Λάμπρο, τον δάσκαλο του χωριού, ο Γιάννος είχε ερωτευτεί την Δροσούλα, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ τον μυαλό της τον Νικηφόρο, με τον οποίο έχουν ερωτευτεί παράφορα!

Ένας ακόμα έρωτας έρχεται στη σειρά αφού δεν θα μπορούσε να μπει ο Γιάννης Στάνκογλου στις Άγριες Μέλισσες και να μην προκαλέσει αναστάτωση!

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο, τον οποίο έχει προσλάβει η Μυρσίνη Σεβαστού, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου, για να βρει στοιχεία για την ενοχή της Ελένης.

Ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είπε ότι θα υπάρχει ένας έρωτας στις Άγριες Μέλισσες.

Ένας έρωτας που θα αργήσουμε λίγο να τον δούμε… Θα υπάρχει ένα ειδύλλιο, ένα πάθος… στα επόμενα επεισόδια

Ο έρωτας για τον οποίο μιλούσε δεν ήταν άλλος από εκείνον του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη Σεβαστού. Μέσα στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τους δύο τους να αναπτύσσουν ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 

Επεισόδιο 7

Η κηδεία του Γιάννου βυθίζει το χωριό στο πένθος. Η Δρόσω δεν αντέχει το βάρος της ενοχής και καταρρέει. Η Μυρσίνη που δεν έχει πειστεί ακόμα για την ενοχή του νεκρού Γιάννου, πιέζει τον Κυπραίο για απαντήσεις. Το χωριό δεν θέλει τον Λάμπρο για δάσκαλο στο σχολείο, μετά το έγκλημα του αδερφού του και εκείνος σκέφτεται να ζητήσει μετάθεση. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον μεταπείσει και ο Λάμπρος βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δε θέλει να αφήσει τον πατέρα του μόνο του. Ο Νικηφόρος κάνει στην Ασημίνα μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Την ίδια στιγμή ο Δούκας πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης για να πάρει την προίκα του γάμου που του ανήκει. Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μην παραδοθεί τόσο εύκολα και στέκεται με θάρρος απέναντί του. Παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα. Ποιος θα είναι ο αναπάντεχος σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό της;

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 

Επεισόδιο 8

Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του, τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. Ή θα ακολουθήσει τη καρδιά της και θα πει το ναι στον έρωτα του ή ο ίδιος θα ξαναγυρίσει στο Παρίσι. Ο Νέστορας λαμβάνει μια επιστολή που ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να τον ακολουθήσει στη μετάθεση που θα πάρει. Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη, για την προσβολή της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Παράλληλα ο παπά- Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάμπρο να κρατήσει τη θέση του, η Ασημίνα δίνει την απάντηση της στο τελεσίγραφο του Νικηφόρου, ενώ η συνεργασία του Κυπραίου και της Μυρσίνης αποκαλύπτεται σε κάποιον με απρόσμενες συνέπειες…

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 

Επεισόδιο 9 

Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του. Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη; Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

Δες ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Σαρωτική η πρεμιέρα! Τι θα δούμε στη συνέχεια;