Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για τον καρκίνο και συγκλονίζει

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για τον καρκίνο και την περιπέτεια υγείας του και πραγματικά σοκάρει. «Ούτε στον εχθρό σου, κάνεις στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9ώρες ξύπνιος και φωνάζεις, βελάζεις από τον πόνο επί 3… », περιγράφει ο ίδιος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για τον καρκίνο την εκπομπή Happy Day, περιγράφει όλα αυτά που ζει καθημερινά και τον πόνο που βιώνει. Μίλησε για τα χειρουργεία που έχει κάνει, τρίχα χειρουργεία καρδιά. «Ο καρκίνο πάει τώρα για τέταρτο χρόνο», ανέφερε ο ίδιος.

Είμαι εφτάψυχος! Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Πόσα χειρουργεία, τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα για τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Ούτε στον εχθρό σου, κάνεις στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9ώρες ξύπνιος και φωνάζεις, βελάζεις από τον πόνο επί 3… Έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς…Ήθελα να τα μοιραστώ όχι για να τα μοιραστώ αλλά για να δώσω κουράγιο στους ανθρώπους που έχουν τέτοια προβλήματα

Παράλληλα, μίλησε και για το πρόβλημα που έχει στο στομάχι. «Είχα απίστευτους πόνους… Έκανα θεραπείες, έκανα εξετάσεις, μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε, πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα, αλλά είμαι εφτάψυχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος

Διαβάστε επίσης:

Ο Άκης Σακελλαρίου έπαιξε ξανά στο Mamma Mia το βράδυ της Δευτέρας!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved