Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε πως ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο και έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες. Όλο αυτό το διάστημα μας ενημέρωνε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου το αποκάλυψε και για πρώτη φορά, μας εμπνέει και δίνει δύναμη σε άτομα που μπορεί να βρίσκονται σε παρόμοια θέση. Ο Αλμπάνης για το θέμα υγείας μίλησε για πρώτη φορά on camera. 

Όταν ο ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτεια στην υγεία του, κανείς δεν το περίμενε και όλοι τον γέμισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης για τα οποία ο ίδιος δηλώνει ευγνώμων. Η σχέση του με το κοινό του είναι πολύ ιδιαίτερη κι αληθινή καθώς ο ηθοποιός πάντα θα πει με ειλικρίνεια τη γνώμη του χωρίς να προσβάλλει κανέναν.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για το θέμα υγείας δεν είχε μιλήσει σε κάποια εκπομπή ή συνέντευξη και για πρώτη φορά έκανε δηλώσει στην κάμερα του Happy Day.

Όπως είπε ο ηθοποιός «γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μας πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό», προσθέτοντας πως ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που δέχτηκε.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε

Αναφορικά με το πόσο δυσκολεύτηκε στην περιοδεία που έκανε το καλοκαίρι είπε πως όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε. Κι ευτυχώς ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι από τους τυχερούς ανθρώπους κι έχει ανθρώπους δίπλα του που του έχουν σταθεί από την πρώτη ημέρα.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο ηθοποιός αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας. «το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα», είχε γράψει ο Αντίνοος Αλμπάνης σε ένα Insta Story.

Πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία γράφοντας πως «κάθε φορά που επιτρέπεται μια ομιλία μίσους κοστίζει σε κάποιον μέρος του εαυτού του, μέρος του αυτοσεβασμού του ή μέρος της λογικής τους. Ρίχνει ανθρώπους σε θραύσματα και καταστρέφει την κοινωνία».

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Κάποιος έβρισε τον Αντίνοο Αλμπάνη και να πώς απάντησε ο ηθοποιός