Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρόσφατα ξύρισε το κεφάλι του και όλοι θεωρήσαμε αρχικά πως είναι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου… Ωστόσο, ο ίδιος μέσα από ένα Insta Story αποκάλυψε πως κάνει χημειοθεραπεία.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φροντίζει να ενημερώνει τους followers του στο Instagram, κάνει διάφορα post με το σκυλάκι του και στέλνει και σημαντικά μηνύματα μέσα από τα Stories του.

Πριν από κάποιο διάστημα, ο ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι του και ανήρτησε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram. Οι περισσότεροι θεωρήσαμε πως το κάνει για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, καθώς μας έχουν συνηθίσει οι ηθοποιοί ακόμη και στις πιο extreme αλλαγές στο look τους.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε ένα Story στο οποίο αναφέρθηκε στις χημειοθεραπείες που κάνει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εαυτό του ως “νίντζα”!

Η ανάρτηση έγραφε χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Αντίνοος Αλμπάνης

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Usay.gr, ο Αντίνοος τους τελευταίους μήνες έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του. Ευτυχώς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υγεία του ολοένα και καλυτερεύει και ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του αυτήν την περιπέτεια που τον ταλαιπωρεί.

O Αντίνοος μπορεί να μην έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, αλλά μέσα από τα posts του στέλνει μηνύματα δύναμης. Στέλνει μηνύματα που μας εμπνέουν, που λένε στον άλλον “δεν είσαι μόνος”. Δείχνει ό,τι το πολεμάει με όποιον τρόπο μπορεί.

«Οι ελπίδες χορεύουν καλύτερα σε γυμνά κεφάλια», είχε γράψει στη λεζάντα άλλου post.

Μιλά για τις ημέρες εκείνες που έμαθε απλά να χαμογελά στον πόνο!

Εμείς του ευχόμαστε να είναι όλα καλά και περαστικά!

Να σημειώσουμε πάντως πως ο Αντίνοος Αλμπάνης παίζει στην κωμωδία “Κατά φαντασίαν ασθενής» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το καλοκαίρι κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.