Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η κακοκαιρία με το ίδιο όνομα που ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί τόσο απ’ τον ίδιο όσο και απ’ τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος είναι σε περιοδεία με τους συμπρωταγωνιστές του για την παράσταση «Κατά φαντασίαν Ασθενής» σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει το γεγονός ότι η νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, πήρε το όνομά του.

Έτσι, αρχικά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα Story με την πρόβλεψη του καιρού και την ανακοίνωση της κακοκαιρίας που πήρε το όνομα «Αντίνοος». Ο ηθοποιός κύκλωσε αυτή την τυχαία ονομασία, γράφοντας μάλιστα: «Η αστεία είδηση της ημέρας», αλλά και το «Blame it on the bossa nova».

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει ούτε και ο σκηνοθέτης του, Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ανέβασε κι αυτός ένα Story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ενημερώνει όσους δεν το γνωρίζουν ακόμη ότι η νέα κακοκαιρία που έρχεται λέγεται «Αντίνοος», με τον Αλμπάνη δίπλα του στη συνέχεια να προσποιείται τους ήχους των κεραυνών.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι την προηγούμενη ημέρα λόγω κακοκαιρίας χρειάστηκε ν’ αναβληθεί η παράσταση στην Κέρκυρα, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο θίασος.

Μάλιστα, τότε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ανέβασε στο Instagram ένα Story δίπλα απ’ τον Πέτρο Φιλιππίδη που ενημέρωνε τον κόσμο για τη ματαίωση της παράστασης αλλά και πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.