Έπειτα απ’ τη δημόσια κόντρα τους χωρίς προηγούμενο και τις δηλώσεις της Μαρίας- Νεφέλης Γαζή ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης απειλεί εκείνη και την οικογένειά της, ο ηθοποιός έστειλε εξώδικο, με το οποίο ορίστηκε η ημερομηνία για το τεστ πατρότητας.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης κάνει τεστ πατρότητας για τον 9 μηνών Τιμόθεο προκειμένου να διαπιστώσει εάν όντως είναι παιδί του ή όχι. Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός είχε περάσει τις γιορτές μακριά απ’ το παιδί, με την πλευρά της Μαρίας- Νεφέλης Γαζή ν’ αμφισβητεί ότι είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού.

Ο ηθοποιός ζήτησε να γίνει το τεστ πατρότητας από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου.

Η πρώην σύντροφός του είχε πει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το τεστ DNA που ζητάει ο ηθοποιός.

Η απόφαση να γίνει η εξέταση που θα αποδείξει αν το εννέα μηνών αγοράκι είναι γιος του Άνθιμου Ανανιάδη ή όχι, είναι και το τελευταίο βήμα για να μπει ένα οριστικό τέλος σ’ όλη αυτή την κόντρα που έχει ξεκινήσει απ’ τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού και μετά.

Τονίζεται πως ο Άνθιμος Ανανιάδης όσον αφορά τις καταγγελίες της Μαρίας- Νεφέλης Γαζή ότι απειλούσε την ίδια και την οικογένειά της, είχε κάνει λόγο για ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς (σ.σ. της πρώην συντρόφου του), με στόχο τη δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου του.

Δες ακόμα:

Τι απαντά ο Ανανιάδης στις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του ότι την απειλούσε;