Ο Αντετοκούνμπο μιλάει για πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει με τη σύντροφό του

LIKE US ON FACEBOOK

Για πρώτη φορά μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το μωρό που περιμένει με τη σύντροφό του! Το αγοράκι που περιμένουν έχει αρχίσει ήδη να τους αλλάζει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και την ανυπομονησία του να γίνει πατέρας!

Η σύντροφός του αποκάλυψε πρόσφατα με μια γλυκιά ανάρτηση την εγκυμοσύνη της, γράφοντας ότι θα φέρει στον κόσμο τον… Baby Freak!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει πώς και πώς να γεννηθεί το αγοράκι τους!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το μωρό δήλωσε ενθουσιασμένος, ενώ φυσικά τόνισε πως θα υπάρχουν zoom και freaks αξεσουάρ για το μωρό!

Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram. Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό. OK, φυσικά αστειεύομαι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του

Όσον αφορά τα συναισθήματά του, ο Greek Freak είπε πως το μωρό τον έχει αλλάξει ήδη, νιώθει πιο ώριμος και είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει. Δεν θέλω να μιλήσω για το φύλο του παιδιού. Απλά, ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή

Δες πώς είχαμε μάθει ότι θα γίνει πατέρας ο Γιάννης:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved