Είναι νέος, είναι ωραίος, είναι πετυχημένος και σέξι. Πρόκειται για έναν περιζήτητο celebrity της γενιάς του, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο. Τώρα, ο Ανδρέας Γεωργίου γυμνός καλωσορίζει το Καλοκαίρι και ρίχνει το Instagram!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και ειδικά στο Instagram, όπου μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Ανεβάζει συχνά stories απ’ την καθημερινότητά του, αλλά και φωτογραφίες στο προφίλ του απ’ την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που φροντίζει τον εαυτό του και το σώμα του και του αρέσει ανά διαστήματα να δείχνει το κορμί του! Φυσικά, όλοι εμείς το απολαμβάνουμε κάθε φορά που το κάνει!

Τώρα, ο Ανδρέας Γεωργίου γυμνός καλωσορίζει το Καλοκαίρι και ρίχνει το Instagram!

Ο ίδιος αποφάσισε να υποδεχτεί το Καλοκαίρι δημοσιεύοντας στο Instagram μια αποκαλυπτική φωτογραφία! Πόζαρε ολόγυμνος σ’ ένα δάσος και ανέβασε την συγκεκριμένη εικόνα για να πει “hello summer” και φυσικά αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή!

Ο Ο Ανδρέας Γεωργίου γυμνός καλωσορίζει το Καλοκαίρι:

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Γεωργίου είχε μιλήσει πριν από μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα τον Γενάρη, για τη σχέση του στον Νίκο Μουτσινά, δηλώνοντας πολύ ερωτευμένος, ενώ η σύντροφός του είχε ανεβάσει τον Φεβρουάριο μια φωτογραφία τους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία βέβαια πλέον έχει αφαιρεθεί. Δεν ξέρουμε εάν σημαίνει κάτι αυτό για τη σχέση τους ή εάν απλά για άλλους λόγους έχει διαγραφεί, αλλά ευχόμαστε το ζευγάρι να είναι ακόμα μαζί κι ευτυχισμένο!

Διάβασε ακόμα:

Η επική γκάφα του Λιάγκα στον Ανδρέα Γεωργίου και η αμηχανία | Video