Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ξανά ερωτευμένος και οι πρώτες φωτογραφίες του με τη σύντροφό του κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου!

Ο δημιουργός του «Τατουάζ», που σαρώνει τα νούμερα τηλεθέασης, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Σιμώνης Χριστοδούλου, make-up artist της σειράς. Η νέα σχέση του Ανδρέα Γεωργίου έχει γίνει το θέμα των ημερών καθώς έχει περάσει πολύς καιρός από τότε είδαμε τελευταία φορά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη ερωτευμένο!

Επίσης οι τεράστιες επιτυχίες του στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση τον έχουν κάνει να είναι απ’ τους πολύ αγαπητούς celebrities, μετρώντας 1,1 εκατομμύριο followers στο Instagram!

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και δείχνουν τους δυο τους σε πρόσφατη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

σχέση του Ανδρέα Γεωργίου

Οι δυο τους απόλαυσαν το φαγητό τους σε γνωστό στέκι της Αθήνας κι απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Η make-up artist της σειράς “Τατουάζ” κέρδισε την καρδιά του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ οι δυο τους εδώ και καιρό κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, χωρίς να κάνουν πολλές εμφανίσεις.

σχέση του Ανδρέα Γεωργίου

Πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε ανεβάσει φωτογραφία με τη σύντροφό του στο Instagram εν ώρα εργασίας και όλοι τότε θεωρούσαν πως ήταν απλά συνεργάτες, μέχρι που ο φωτογραφικός τους απαθανάτισε στις τρυφερές στιγμές τους!

σχέση του Ανδρέα Γεωργίου

Πριν από μερικούς μήνες, μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε πει πως νιώθει άβολα να μιλάει για τα προσωπικά του ενώ είχε δηλώσει τότε πως είναι μόνος: «Είμαι μόνος μου! Έρχομαι σε αμηχανία όταν μιλάω για τον έρωτα στη ζωή μου, επειδή από μικρός σκέφτομαι ότι θα ερωτευτώ παράφορα, θα κάνω οικογένεια και παιδιά – κι όμως αυτό δεν έρχεται. Και δεν έρχεται επειδή δεν είναι ακόμη η σωστή στιγμή μάλλον. Έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη δουλειά και μου φτάνει. Για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν βλέπω να το κάνω. Είχα σχέσεις και είδα ότι με πήγαινε πίσω όλο αυτό, δεν με εξέλισσε. Το ιδανικό είναι να είσαι με ένα σύντροφο που σε πάει μπροστά, κατανοεί τις ανάγκες σου και είναι μέσα σε αυτό το πακέτο της καθημερινότητας που ζεις. Έχω δυσκολία στο να βρω έναν άνθρωπο που να αντέχει την καθημερινότητά μου. Δεν έχω βρει τέτοια σύντροφο. Μου αρέσουν το άγχος, το τρέξιμο της δουλειάς, η επαφή με τον κόσμο και, λογικό είναι, αν αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η προσωπική μου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ε, δεν νομίζω να το δέχεται κάποιος εύκολα! Γι’ αυτό και έχω αδικήσει συντρόφους μου στο παρελθόν. Το έχω δοκιμάσει, το να συνδυάσω τη δουλειά μου και τη σχέση μου, αλλά δεν μου πετυχαίνει. Όμως, ρίχνω όλο μου το βάρος στη δουλειά επειδή με εξελίσσει και σίγουρα όχι για να βγάλω πολλά λεφτά ή να εισπράξω φήμη και δόξα. Η δουλειά για μένα είναι ένα πνευματικό ταξίδι που με ωριμάζει. Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που γυρίζω πολύ κουρασμένος το βράδυ σπίτι μου και δεν με περιμένει κανείς. Η συντροφικότητα, ναι, μου λείπει. Όμως, έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κάτι κερδίζω και κάτι χάνω».

Διαβάστε ακόμα:

Το ΕΣΡ έβαλε στο … “μάτι” το “Τατουάζ” !