Ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρετάει το Τατουάζ μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα! (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Το Τατουάζ μετά από δύο σεζόν που τρέλαναν τα μηχανάκια της AGB, ρίχνει αυλαία και ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολος, τόσο για τους τηλεθεατές όσο φυσικά και για τους συντελεστές της σειράς.

Φυσικά, ακόμα πιο δύσκολο είναι για τον δημιουργό της σειράς, τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρετάει το Τατουάζ μ’ ένα συγκινητικό μήνυμά του στο Instagram και ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές πολύ σύντομα, όταν θα ξεκινήσει η νέα του σειρά «8 λέξεις».

Μ’ ένα Instagram story, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ενημέρωσε πως σήμερα, 11 Ιουνίου, έγινε το τελευταίο γύρισμα του Τατουάζ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ευχαρίστησε τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου, με τους οποίους δημιούργησε τη σειρά, ενώ στη συνέχεια είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ’ όλους τους συντελεστές του Τατουάζ.

Δεν ξέχασε να στείλει ένα μήνυμα προς όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που προέβαλαν με τον δικό τους τρόπο το Τατουάζ, τους τηλεθεατές που αγάπησαν τη σειρά, και φυσικά τον Alpha που τον εμπιστεύτηκε αυτά τα δύο χρόνια.

Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές πολύ σύντομα!

Γεωργίου αποχαιρετάει το Τατουάζ

Πώς θα γραφτεί το τέλος του Τατουάζ;

Το τέλος του Τατουάζ θα έχει έναν γάμο, μια απόδραση και δύο θανάτους που θα συγκλονίσουν.

Το τέλος της πρώτης ιστορίας του Τατουάζ που θα γραφτεί με ευτυχία είναι αυτό της Όλγας και του Στέφανου. Θα δούμε να γίνεται ο γάμος τους, ενώ ένα κοριτσάκι θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους, μαζί φυσικά με τη μικρή Λήδα.

Μια μεγάλη έκπληξη ανατρέπει τη ζωή του Άλεξ και της Άννας στο τελευταίο επεισόδιο. Μια ανατροπή που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του ζευγαριού. Νωρίτερα ο Αλέξανδρος αποφασίζει ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης στην καριέρα του. Αφήνει την προηγούμενη δουλειά του και ασχολείται με το εμπόριο μανιταριών. Η ενασχόληση αυτή θα του αποφέρει αρκετά χρήματα και θα αλλάξει για πάντα το επίπεδο της ζωής του.

Ο Τόνυ με την Τατιάνα ετοιμάζουν τη μεγάλη τους απόδραση. Παρά τις προσπάθειες της Τατιάνας να θολώσει τα νερά προς την Αστυνομία, ο Σέκερης γνωρίζει κάθε τους κίνηση. Και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς το Τατουάζ το τηλεοπτικό κοινό θα δει το ζευγάρι να έχει καταφέρει πια να φύγει στο εξωτερικό, ζώντας μακριά απ’ όλους και απ’ όλα εκτός Ελλάδας. Επίσης, δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της Τατιάνας δεν θα υπάρξουν. Δεν θα τη δούμε να γεννάει, ούτε όμως αυτήν τη φορά θα χάσει το μωρό.

Δες ακόμα για το τέλος του Τατουάζ:

Έτσι θα γραφτεί το τέλος του Τατουάζ: Ένας γάμος, μια απόδραση και δύο θάνατοι
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved