Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά μαζί με τις κόρες του για τον κορονοϊό! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μας δίνει κουράγιο μέσα από το σαλόνι του, παρέα με τις δύο κόρες του και φυσικά την κιθάρα του. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά μαζί με τις κόρες του για τον κορονοϊό!

Αυτές τις μέρες, πολλοί διάσημοι προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στον κόσμο ο καθένας με τον τρόπο του. Άλλοι προτείνουν πράγματα για να κάνουμε στο σπίτι, άλλοι μέσα από συζητήσεις στο Instagram Live, άλλοι γυμνάζονται και παρακινούν τον κόσμο να γυμναστεί κι άλλοι τραγουδούν.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολύ όμορφες ενέργειες, οι οποίες μας έχουν φέρει πιο κοντά… από απόσταση, μας έχουν δώσει κουράγιο και κάνουν τη μέρα μας να περνά λιγάκι πιο ευχάριστα, μακριά από γκρίνιες και στεναχώριες.

Και μέσα σε αυτές τις πολύ όμορφες ενέργειες έρχεται να προστεθεί και μια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά μαζί με τις κόρες του για τον κορονοϊό. Ένα νέο τραγούδι με διάρκεια περίπου 2, 5 λεπτών, μια νέα μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος με τον δικό του ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό τρόπο.

Η ερμηνεία του δε… απολαυστική. Η φωνή του σε ηρεμεί και σε γαληνεύει. Κι αυτή τη φορά στη “σκηνή” δεν είχε μουσικούς και ορχήστρα αλλά είχε στο πλάι τις δύο κόρες του, οι οποίες τραγούδησαν μαζί του.

«Μαζί ξανά» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας, την οποία μας μετέφερε ο ερμηνευτής από το σαλόνι του.

Μάλιστα, στο τραγούδι κάνει και μια έμμεση αναφορά στον λοιμωξιολόγο κ. Τσιόδρα:

«Θα περάσει, θα τελειώσει κάποια μέρα σαν κι αυτή

θα το πει ο κυριούλης 6 η ώρα στην tv

ποταμός θα ξεχυθούμε απ’ τις πόρτες τις κλειστές

σαν παιδιά να αγκαλιαστούμε

με καρδιές ορθάνοιχτες».

Δες το video: 

Σε ευχαριστούμε Αλκίνοε γι’ αυτό το δώρο!

Δες κι αυτό:

Το «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» γίνεται viral από 9 γνωστούς καλλιτέχνες! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved