Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζει την Λένα Δροσάκη έγκυο μόνο με το μαγιό της στην παραλία που πήγαν για μπάνιο. 

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς σε λίγο καιρό κι όπως μπορούμε να καταλάβουμε, διανύουν την πιο όμορφη κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, περιμένοντας να κρατήσουν το μωράκι τους αγκαλιά. Παρά την πανδημία του κορονοϊού, τα νέα γι’ αυτούς είναι συνεχώς ευχάριστα.

Μερικές ημέρες πριν, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ο καρπός του έρωτά τους, παντρεύτηκαν Μπουρδούμης και Δροσάκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα με τον κουμπάρο τους, επίσης ηθοποιό, Άγγελο Μπούρα. Ο τελευταίος, όμως, καθώς και η κουμπάρα και δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη πρόδωσαν το γεγονός και αποκάλυψαν στο Instagram τον γάμο του ζευγαριού.

Σήμερα, Τρίτη, λίγες μέρες μετά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζει την Λένα Δροσάκη έγκυο μόνο με το μαγιό της στην παραλία, ανεβάζοντας μερικά insta stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός φοράει μόνο το μπικίνι της και το καπέλο της κι είναι πραγματικά πανέμορφη.

Λένα Δροσάκη έγκυο

Το ζευγάρι πήγε για μπάνιο στη θάλασσα, όμως και οι δύο ανέβασαν μερικά insta stories, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνάνε!

Λένα Δροσάκη έγκυο

Με το καλό να έρθει στον κόσμο και το μωράκι τους!

Διάβασε ακόμα:

Παντρεύτηκαν Μπουρδούμης και Δροσάκη λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί! (Photos)

Photo: Instagram/ abourdoumis