Εξιτήριο πήρε ο διάσημος ηθοποιός ύστερα από την μεγάλη μάχη που έδωσε για την ζωή του. Όπως ξέραμε, ο Άκης Σακελλαρίου είχε προβληθεί από την νόσο των Λεγεωνάριων.

Ο Άκης Σακελλαρίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία»  μετά από τρεις περίπου εβδομάδες νοσηλείας. Ο ηθοποιός είχε προσβληθεί από την νόσο των λεγεωνάριων.

Ο ηθοποιός έδωσε μια σκληρή μάχη για να κατορθώσει να παραμείνει στην ζωή και μίλησε στην κάμερα του Alpha για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ηθοποιός παρέμεινε για δύο εβδομάδες στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Άκης Σακελλαρίου βρισκόταν στην περιοδία του έργου «Mamma Mia» όταν άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα. Ο ίδιος έπαιζε αρκετές μέρες με πυρετό και ένιωθε μια κατάπτωση. Αφορμή για να πάει στο νοσοκομείο υπήρξε μια λιποθυμία.

Ο ηθοποιός, λίγες μέρες πριν, είχε θελήσει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από το νοσοκομείο στο προσωπικό που είχε δίπλα του τις μέρες της νοσηλείας.

Ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

«Δεν ήταν δυνατός ο πυρετός και δεν είχα και δυνατό πονοκέφαλο, να φανταστείτε έπαιξα κιόλας. Δεν είχα να πονάει το κεφάλι μου και τα λοιπά και τα λοιπά. Εγώ έκανα το λάθος και πήρα αντιβίωση η οποία δεν έπιασε κι εφόσον δεν έπιασε ευτυχώς πήγα αμέσως στο νοσοκομείο. Άλλοι συνάνθρωποί μου δυστυχώς πήγαν σε μια αντιβίωση και μετά σε άλλη και αυτό τους κόστισε. Άπαξ και αρχίζει να εξαπλώνεται μετά είναι δύσκολο. Σε μένα ευτυχώς χτύπησε μόνο πνευμόνια και εγκέφαλο. Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία».

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

https://www.youtube.com/watch?v=xCFTBSPlZ28

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η «νόσος των λεγεωνάριων» και πώς να προστατευθείτε