Μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο Άκης Σακελλαρίου επέστρεψε ξανά στο Mamma Mia!

Ο Άκης Σακελλαρίου στο Mamma Mia ξανά το βράδυ της Δευτέρας! Ο ηθοποιός πλέον έχει αναρρώσει και επέστρεψε στον ρόλο του στο γνωστό μιούζικαλ.

Σε δηλώσεις του “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για το διάστημα που προσβλήθηκε απ’ το βακτήριο της legionella, το πώς εμφανίστηκαν τα συμπτώματα, αλλά και την επιστροφή του στη σκηνή.

«Είχαμε πολλά κρούσματα φέτος το καλοκαίρι, για αυτό και όπου σταθώ και όπου βρεθώ, θέλω να μιλάω για αυτό. Είναι ένα πολύ ύπουλο μικρόβιο. Είναι ένα βακτήριο που «χτυπά» και δεν το καταλαβαίνεις. Καλό είναι, μετά τη δική μου προσωπική εμπειρία, να πηγαίνει ο κόσμος σχετικά νωρίς να κάνει μια εξέταση στο γιατρό, όταν βλέπει ότι δεν περνά ένας πυρετός με μια αντιβίωση», δήλωσε ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε ο ίδιος:

Είχα έναν πυρετό, ένα ρίγος, το οποίο σιγά σιγά προχωρούσε. Σας λέω είναι πολύ ύπουλο το βακτήριο. Προχωρούσε σιγά σιγά, εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα και αν το άφηνα άλλη μισή μέρα θα είχε πλέον χτυπήσει πολύ ζωτικό όργανο του σώματος μου. Ήμουν παραπάνω από 10 μέρες στην εντατική

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως ίσως θα έπρεπε να καθίσει λίγο παραπάνω να ξεκουραστεί, αλλά σημείωσε πως «ήταν ψυχική επιθυμία να παίξω, θεώρησα ότι είναι ένα παραπάνω βηματάκι να βοηθηθώ ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, ήδη βλέπετε ότι ανέβηκα τις σκάλες και έχω λαχανιάσει».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σακελλαρίου δεν ξεχνά, αλλά νιώθει ευγνωμοσύνη για τα χρόνια ζωής που του χάρισαν | Photos