Ο Άκης Σακελλαρίου εξέφρασε και δημόσια το ευχαριστώ σε όσους έκαναν τη δουλειά τους και φρόντισαν για να γίνει καλά. Το μήνυμα του Σακελλαρίου σε γιατρούς και νοσηλευτές μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Σακελλαρίου σε γιατρούς έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με δύο αναρτήσεις και φωτογραφίες με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου… Δεν γνωρίζω σε ποια ΜΕΘ χρωστώ τα περισσότερα αλλά το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό… Άψογο αποτέλεσμα με ελάχιστα μέσα! ΜΕΘ του ΚΑΑ στο ΓΝΑ Σωτηρία… Χαμογελαστές ψυχές που δίνουν περισσότερα από όσα διαθέτουν!», έγραψε σε μήνυμά του.

Απο τα βάθη της καρδιάς μου…Δεν γνωρίζω σε ποια ΜΕΘ χρωστώ τα περισσότερα αλλά το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως…

Gepostet von Ακης Σακελλαριου am Sonntag, 26. August 2018

Σε μια δεύτερη ανάρτησή του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ιατρική φροντίδα που του παρείχαν και για την υπόλοιπη ζωή που το χάρισαν.

«Δεν ξεχνάμε αυτούς που μας ευεργετούν!
Επειδή η ευγνωμοσύνη για την άρτια ιατρική φροντίδα κρατάει ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή που μας χάρισαν… ένα ακόμη ευχαριστώ στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Κουτσούκου και στους άξιους συνεργάτες της στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του ΓΝΑ Σωτηρία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν ξεχνάμε αυτούς που μας ευεργετούν!Επειδή η ευγνωμοσύνη για την άρτια ιατρική φροντίδα κρατάει ολόκληρη την υπόλοιπη…

Gepostet von Ακης Σακελλαριου am Sonntag, 26. August 2018

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις αφού πήρε εξιτήριο, ο Άκης Σακελλαρίου είχε μιλήσει για αυτό που έζησε και είχε εκφράσει ξανά το ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Δεν ήταν δυνατός ο πυρετός και δεν είχα και δυνατό πονοκέφαλο, να φανταστείτε έπαιξα κιόλας. Δεν είχα να πονάει το κεφάλι μου και τα λοιπά και τα λοιπά. Εγώ έκανα το λάθος και πήρα αντιβίωση η οποία δεν έπιασε κι εφόσον δεν έπιασε ευτυχώς πήγα αμέσως στο νοσοκομείο. Άλλοι συνάνθρωποί μου δυστυχώς πήγαν σε μια αντιβίωση και μετά σε άλλη και αυτό τους κόστισε. Άπαξ και αρχίζει να εξαπλώνεται μετά είναι δύσκολο. Σε μένα ευτυχώς χτύπησε μόνο πνευμόνια και εγκέφαλο. Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Άκης Σακελλαρίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο | Όλα όσα δήλωσε