Για τις γυναίκες της ζωής του, τη Μαρία Κορινθίου και την κόρη τους, Ισμήνη, μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

Κληθείς να μιλήσει για την οικογένειά του, ο Αϊβάζης για τις γυναίκες της ζωής του τόνισε πως είναι προτεραιότητά του κάθε μέρα, σημειώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα απ’ το να είναι καλά η οικογένειά του.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο Dancing With The Stars, η Mαρία Κορινθίου χόρεψε το Ηalo κι έκανε μια αναπαράσταση της περιόδου που περνούσε επιλόχειο κατάθλιψη, μετά τη γέννηση της κόρης της, Ισμήνης.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Ο Γιάννης με σήκωνε. Εγώ δεν ήξερα τι έκανα και τι έλεγα».

Τώρα, ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας στο Πρωινό, εξέφρασε τη συγκίνησή του για τον χορό της συντρόφου του:

Πάντα συγκινούμαι με τις γυναίκες μου. Είτε με τη μικρή είτε με τη μεγάλη… Εμένα στη ζωή μου δεν έχουν να μου πουν τίποτα ούτε οι απολαύσεις, ούτε οι διασημότητες, ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα. Εφόσον έχω στη ζωή μου αυτά τα τελευταία 11 χρόνια τη Μαρία και έχω δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν

Παράλληλα, πρόσθεσε πως πρώτη του προτεραιότητα όταν ξυπνάει και τελευταία, όταν κοιμηθεί, είναι πάντα «να τους λούζουν τα φώτα της ζωής».