Γιώργος Καράβας, ο coach του GNTM 3, το διεθνούς φήμης μοντέλο που παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του Star στο φετινό GNTM. Όμως, αν νομίζεις πως όλα είναι ρόδινα, τότε δεν ισχύει αυτό, αφού ο τραυματισμός του Γιώργου Καράβα του άλλαξε σημαντικά τη ζωή. 

Μπορεί να έκανε τελικά διεθνή καριέρα και να είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο της μόδας, όμως από πού ξεκίνησε;

Στο Gala του Πρώτου Θέματος ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τα όνειρά του σε μικρότερη ηλικία. Ωστόσο, ένας τραυματισμός του Γιώργου Καράβα στάθηκε εμπόδιο στο να πραγματοποιήσει τα τότε όνειρά του.

Είμαι μεγαλωμένος στο κέντρο της Αθήνας, την Κυψέλη, όπου όλα τα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο. Οι ειδικοί με θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο και εγώ είχα ένα όνειρο: να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ασχολήθηκα με την μπάλα πολλά χρόνια. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια. Λίγο προτού γραφτώ στο επαγγελματικό τμήμα του Ιωνικού, που αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία τότε, ένας σοβαρός τραυματισμός έβαλε φρένο στις φιλοδοξίες μου. Και το όνειρο πάγωσε 

Όμως, πώς έφτασε στον χώρο της μόδας;

Ο Γιώργος Καράβας φοιτούσε σε σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφί­ας όταν ένας κυνηγός ταλέντων μόδας τον εντόπισε. Και κάπως έτσι από τα γήπεδα κατέληξε να ποζάρει για τους διασημότερους φωτογράφους του κόσμου και να περπατάει με στυλ στις πασαρέλες.

«Ο όρος “μοντέλο” έχει παρεξηγηθεί στις ημέρες μας. Μοντέλο δεν σημαίνει ότι είμαι απλώς ωραίος ή ωραία. Η επιλογή από τα μεγάλα brands και το επαγγελματικό σου portfolio ορίζουν τελικά ποιος είσαι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας στο Gala του Πρώτου Θέματος.

Σε κάθε περίπτωση, η καριέρα του στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ έχει ήδη φτάσει πολύ ψηλά αυτή τη στιγμή τον βλέπουμε στο φετινό GNTM.

Διάβασε ακόμα:

Όσα θες να ξέρεις για τον Γιώργο Καράβα, το διεθνούς φήμης μοντέλο του… GNTM