Είναι νέοι, ωραίοι,Έλληνες και τα πέταξαν όλα για το ημερολόγιο «Greeks Come True» στο οποίο αρρενωποί, όμορφοι και σέξι άνδρες ποζάρουν στον φακό του Vangelis Kyris.

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις… εμείς αποφασίσαμε να γράψουμε ένα μεγάλο κείμενο… απόλαυσε τις φωτογραφίες…

Η περιγραφή του ημερολογίου:

«Το Greeks Come True γεννήθηκε, ακριβώς πριν ένα χρόνο, με απώτερο σκοπό να ξανασυστήσει την έννοια του Ελληνικού ανδρικού κάλλους στο παγκόσμιο κοινό, ένα εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τα πλέον μεγαλύτερα και καθιερωμένα έντυπα και blogs συμπεριλαμβανόμενου των OUT, Attitude, New Now Next και Kaltblut Magazine.

 

Τώρα, οι Έλληνες επιστρέφουν ξανά μέσα από ένα ολοκαίνουργιο έντυπο ημερολόγιο για το 2018 και μια making of ταινία με άκρως αποκαλυπτικά πλάνα και πλούσιο backstage υλικό από τη φωτογράφιση.   Ανάμεσα τους επαγγελματίες αθλητές αλλά και αληθινοί άνδρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλοι έτοιμοι να αφεθούν μπροστά στον φακό του Βαγγέλη Κύρη, του θρυλικού φωτογράφου, παγκοσμίως γνωστού για το μοναδικό του έργο που συνδυάζει εικόνες και στοιχεία από το παρελθόν με μια σύγχρονη και καινοτόμα αισθητική για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που σαγηνεύει και δίνει περεταίρω τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Στις σελίδες του φετινού Ημερολογίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την ιδιαίτερη καθημερινότητα τους σε ένα αυθεντικό πύργο του Σαρωνικού που χρονολογείται από το 18ο αιώνα.   Γυμνά σώματα, χωρίς καμία λογοκρισία, μπλέκονται μέσα σε τοπία που πλέον ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή. Με τρόπο περίτεχνο, σχεδόν ποιητικό, ο Κύρης καταφέρνει να αποτυπώσει σε κάθε φωτογραφία το δικό του όραμα για το Ελληνικό ανδρικό κάλλος και μαζί να μας προσφέρει μια πληθώρα συναισθημάτων που σίγουρα θα εκπλήξουν ακόμα και όσους πιστεύουν πως τα είχαν δει όλα τη πρώτη φορά».

https://www.instagram.com/p/BZErJRZAJ9-/?taken-by=greekscometrue

E… πάτα και εδώ ένα play!