Την Δευτέρα μέσω Skype εμφανίστηκε η Μαρία Σολωμού στο “Καλό Μεσημεράκι”, εκπλήσσοντας τον Νίκο Μουτσινά με την εμφάνισή της. 

Η ηθοποιός δεν ήταν και τόσο έτοιμη να βγει live στην εκπομπή, όπως φάνηκε, αφήνοντας τον παρουσιαστή να περιμένει για λίγο ευτυχώς. Μόλις ξεκίνησε η σύνδεση με τη Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με την καλεσμένη του που δεν ήταν καν εντελώς… ντυμένη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε ένα μικρό… σοκ, λέγοντας στην ηθοποιό «Καλέ είσαι γυμνή» κι εκείνη του απάντησε «Μισό λεπτό γιατί δοκίμαζα κάτι μαγιό». Τελικά, όμως, βγήκε στη σύνδεση με μια λευκή ημιδιάφανη πουκαμίσα που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της. Ωστόσο, έπειτα και την εξήγηση της Μαρίας Σολωμού για την εμφάνισή της, η συζήτηση ξεκίνησε για τα καλά.

Τι κάνει βέβαια η γνωστή ηθοποιός στην καραντίνα και γιατί φοβάται να βγει έξω;

Όπως είπε η Μαρία Σολωμού στο “Καλό Μεσημεράκι”, δεν ξαναβγήκε από το σπίτι απ’ όταν ξεκίνησε η απαγόρευση, λέγοντας «Μπήκα μέσα και δεν ξαναβγήκα Νίκο μου. Έχω πάθει ένα μικρό φόβο. Επειδή είχα περάσει αυτόν τον Η1Ν1 ένα μήνα πριν φοβήθηκα».

Παρ’ όλα αυτά, η γνωστή ηθοποιός περνάει δημιουργικά την ημέρα της, αφού το διάστημα της καραντίνας βρήκε χρόνο και έφτιαξε τις ντουλάπες και φωτογραφίες της, ενώ παράλληλα κάνει χορό και γυμναστική στο σπίτι της.

Η Μαρία Σολωμού αυτόν τον καιρό κάνει γυρίσματα για τη διαδικτυακή σειρά “Εγκλωβισμένες” μαζί με τις Μαρία Κωνσταντάκη, Σύλβια Δεληκούρα και Κατερίνα Θεοχάρη, όπως είπε και στον Νίκο Μουτσινά για το νέο αυτό εγχείρημα που έχουν ξεκινήσει.

Βέβαια, η καραντίνα δεν την έκανε να μπει στην κουζίνα και να δημιουργήσει και πολλά, γι’ αυτό και οι σαλάτες είναι μια καλή επιλογή στην περίπτωση αυτή, αν και η ηθοποιός είπε πως έχει παχύνει. Ή μήπως όχι;

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στον Νίκο Μουτσινά: 

Διάβασε ακόμα:

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι ετοιμάζει ο Γιώργος Φειδάς εν μέσω καραντίνας!