Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο «The 2Night Show», μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί. 

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου στο «The 2Night Show». Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να υιοθετήσει παιδί κι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει πατέρας.

Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς. Έχει μια διαδικασία

Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε λέγοντας πως έχει ακούσει ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το φέρει στον έναν χρόνο, ενώ δεν έχει σημασία αν έχεις σύντροφο. Τόνισε, ακόμα, πως μια μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί να υιοθετήσει και πως όλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί σε μικρή ηλικία.

Οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ με τις εξωσωματικές, τόσο πολύ. Το καταπονούν το σώμα τους. Ίσως αλλάξει σε μερικές η σκέψη. Θα είναι δικό σου το παιδί που θα υιοθετήσεις. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας και μετά του ζευγαριού. Μια συνεχόμενη προσπάθεια σε κάτι που δε σκάει ακριβώς 

Τέλος, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανακοίνωσε πως η επιτυχημένη του παράσταση «Βερβερίτσα» δεν θα συνεχιστεί του χρόνου, ενώ παράλληλα σχολίασε και πώς βίωσε το κλείσιμο των θεάτρων λόγω κορονοϊού.

Δες όλα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο «The 2Night Show»: 

Διάβασε ακόμα:

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με το ντεκολτέ της Μπακοδήμου (Video)