Νικολέττα Ράλλη: Πώς βιώνει τη μητρότητα;

LIKE US ON FACEBOOK

Η Νικολέττα Ράλλη είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της από τον Ιανουάριο του 2020. Εκείνη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος, ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι και περίμεναν με ανυπομονησία το κοριτσάκι τους το οποίο και ήρθε. Πώς βιώνει η Νικολέττα Ράλλη τη μητρότητα; 

Ο Μιχάλης Ανδρούτσος με τη Νικολέττα Ράλλη στις 11 Ιουνίου έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι 3.500 κιλά με καισαρική το οποίο θα ονομάσουν Σοφία. Και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένοι, όμως σίγουρα δεν είναι όλα εύκολα.

Πώς βιώνει η Νικολέττα Ράλλη τη μητρότητα; 

Η μητρότητα είναι γνωστό πως είναι από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μιας γυναίκας χωρίς να ξεχνάμε όμως και τις δυσκολίες που έχει. Η Νικολέττα Ράλλη ρωτήθηκε για το πως είναι η ψυχολογία της τώρα που έγινε μαμά και εκείνη απάντησε ανεβάζοντας στο story της μία φωτογραφία με ένα βιβλίο που έχει τίτλο “Είναι ΟΚ να μην είσαι ΟΚ”. Έγραψε πάνω στη φωτογραφία τη δική της απάντηση στην ερώτηση “Η ψυχολογία σου σε αυτή τη φάση ως λεχώνα πώς είναι;”. Συγκεκριμένα έγραψε “Κάποιες φορές πολύ κακή, κάποιες φορές καλύτερα… Δεν μας τα είχαν πει όλα για το μετά.”

Νικολέττα Ράλλη ψυχολογία

Και φυσικά είναι ΟΚ να μην είσαι ΟΚ και δεν πειράζει γιατί όλοι έχουμε τις στιγμές μας και τις δυσκολίες μας! Εμείς ευχόμαστε στη Νικολέττα Ράλλη να ζει την κάθε μέρα με την οικογένειά της και γρήγορα να είναι όλα πολύ καλύτερα!

Δες ακόμα:

Μανούλα για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη | Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved