Νικολέττα Ράλλη και Γιώργος Μαυρίδης είναι μαζί! Κι ακόμα κι αν μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια επίσημη δήλωση από κανέναν απ’ τους δυο τους, οι φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, τα Instagram posts τους, αλλά και τα όλο γλύκα comments κάτω απ’ αυτά το αποδείκνυαν!

Τώρα, για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη αναφέρθηκε στη σχέση της κι αφορμή γι’ αυτό ήταν η αυλαία της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί στις 10:00». Η Νικολέττα Ράλλη για τον Μαυρίδη δεν είπε πολλά, αρκέστηκε σε μια μόνο φράση που τα είπε όλα: «Ευχαριστώ τον ANT1 που γνώρισα το αγόρι μου!».

Στην αυλαία της εκπομπής την Παρασκευή, η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να ευχαριστήσουν τον τηλεοπτικό σταθμό που τους εμπιστεύθηκε, αλλά και τους αγαπημένους τους συνεργάτες.

Αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να περάσω ένα μοναδικό και ξεχωριστό καλοκαίρι στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με ανέχτηκαν. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, δεν ξέρω αν θα μπορεί να συμβεί αυτό. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον».

Η Νικολέττα Ράλλη στη συνέχεια ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ότι μέσα απ’ την εκπομπή γνώρισε τον σύντροφό της:

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ΑΝΤ1 που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά υπέροχους ανθρώπους, να γνωρίσω το αγόρι μου… Αυτό που το πάτε; Να τα λέμε κι αυτά

Σημειώνεται πως λίγη ώρα αργότερα, η Νικολέττα Ράλλη σε Instagram Story της είπε με χιουμοριστικό ύφος πως όταν αναφέρθηκε στο «αγόρι της» στο κλείσιμο της εκπομπής εννοούσε τον αρχισυντάκτη του «Καλοκαίρι Μαζί στις 10:00», Νίκο Παρτσώλη, αλλά εννοείται πως δεν μας έπεισε!

Διαβάστε ακόμα:

Η επική τούμπα της Νικολέττας Ράλλη on air! (Video)